Havsvidden eksteriør
Havsvidden eksteriør

HavsVidden på Åland inn i Best Western

Best Western Scandinavia vokser ytterligere. HavsVidden Resort och Konferens på Åland blir et BW Premier Collection-hotell i dag, 1. september 2015.

Publisert

HavsVidden Resort och Konferens på Åland.

Anlegget består av hotell, svømmebasseng og badstuanlegg, samt 42 klippehus hvorav om lag 25 leies ut gjennom hotellet til gjester.

Eierne

Anlegget på nordre Åland har en egen 2,4 kilometer lang strandlinje og ligger i urørt Åland-natur. De nye eierne er Sven Eric Hansson, som har flere hoteller i Best Western, og Johan Wulfcrona, eier av Hotell Stenugnen på Gotland.

Les også: Verdens første BW Premier Collection-hotell (publisert desember 2014)

Nært stockholmsmarkedet

"

Hotellet og anlegget kommer til å komplettere de øvrige BW Premier Collection-hotellene i Skandinavia, og vil være en interessant destinasjon for konferansegjester, så vel som ferie/fritidsgjester på grunn av sin unike beliggenhet på nordre Åland.

Åland er nær stockholmsmarkedet både gjennom avstand, språk og beliggenhet, og fergeprisene til Åland fra Sverige er meget gunstige.

– Som skapt for BW Premier Collection

– HavsVidden er som skapt for BW Premier Collection, med sin fantastiske avkoblende beliggenhet, og herlige og luksuriøse atmosfære. Det er også ekstra spennende med et helt nytt marked for Best Western, og en ny destinasjon å tilby våre gjester, sier Johan Kukacka, som leder Best Western Scandinavia i en pressemelding.

Les også: Abba-hotell blir BW Premier Collection-hotell (publisert mars 2015)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS