V Hotell Viking2
V Hotell Viking2

Inn i BW Premier Collection

V Hotell Viking i Helsingborg blir det sjette BW Premier Collection-hotellet i verden. Hotellet har 49 rom, som alle er renovert det siste året, og alle er forskjellige.

Publisert

V Hotell Viking i Helsingborg blir et BW Premier Collection-hotell i oktober. (Foto: Hotellet)

De er alle personlig innredet av Karin Jakobsson, som også har stått for den øvrige innredningen av hotellet. Karin Jacobsson har siden i fjor sommer drevet hotellet sammen med ektemannen Kjell Jacobsson.

Paret Jakobsson har vært i hotellbransjen siden midten av 1980-tallet. I 1990 startet de Clarion Plaza Hotel i Karlstad. I perioden 1996-2008 eide de Clarion Grand Hotel i Helsingborg. I dag har de også Hotel Feliz i Palma, samt to restauranter, Papi Njutbar og Barfota Beach i Helsingborg.

«The shining star»

Alle de 49 rommene på V Hotell Viking er forskjellig innredet.

– Vårt mål med V Hotell Viking er å skape et hotell der det føles mer som å komme hjem til en venn enn til et hotell. Alle våre 49 rom er individuelt innredet. Lobbyområdet skal oppleves som en stor stue der man kan spise og omgås i ulike miljøer, sier Kjell Jakobsson. – Samtidig som vi er det lille personlige hotellet, så har vi det store hotellets fasiliteter med bar, restaurant og gode konferansefasiliteter. Vi og vårt personale har en tydelig visjon om at vi vil gjøre hotellet til «the shining star» blant hotellene i Helsingborg.

Får beholde sitt eget varemerke

Han påpeker at BW Premier Collection passer godt for hotellet. – Vi får beholde vårt eget varemerke og profil samtidig som vi vil få god støtte fra Best Westerns sterke organisasjon, sier Jakobsson.

I Jacob Hanssons Hus, beliggende midt i mot hotellet, finnes sju konferanserom med en kapasitet på 140 personer.

– Vi er veldig glade for å få inn en hotellperle som V Hotell Viking. At vi nå får vårt sjette BW Premier Collection hotell, viser at vårt varemerke er kjempesterkt, og egentlig det eneste alternativet for private hotelloperatører som ikke vil gå inn i eide hotellkjeder, hevder Johan Kukacka, CEO i Best Western Scandinavia i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS