Norwegian Cruise line heder

Norwegian Cruise Line – best i Europa

Norwegian Cruise Line har blitt kåret til «Europe’s Leading Cruise Line» for åttende år på rad av World Travel Awards. Rederiet mottok også «Europe’s Sustainable Tourism Award» for Norwegian Epic.

Publisert

Francesco Paradiso (nummer to fra høyre) i Norwegian Cruise Line har fått prisen av Graham Cooke, president og grunnlegger av World Travel Awards.

Den årlige tildelingen ble holdt den 5. september 2015 på Sardinia i Italia, og anerkjenner reiseselskaper for å levere en fremragende kundeopplevelse og er stemt frem av reisebyråer og forbrukere over hele verden.

Siden 2008

Norwegian Cruise Line har blitt hedret med utmerkelsen siden 2008, og har utplassert fire Freestyle Cruising-fartøyer i Europa i sommersesongene for fjerde år på rad.

– Å motta denne prisen for ekstraordinære åttende år på rad er et bevis på Norwegians unike cruiseopplevelse, og vårt brede utvalg av spennende reiseruter, sier Christian Boell, Managing Director EMEA i Norwegian Cruise Line.

– Denne prisen er en anerkjennelse av hele teamets harde arbeid og den friheten og fleksibiliteten Norwegian Cruise Line tilbyr kunden. Vi er så stolte av å bli kåret til «Europe’s Leading Cruise Line» igjen, sier han videre i pressemeldingen.

Norwegian Cruise Line

* Norwegian Cruise Line er et cruiserederi som opererer internasjonalt med hovedkontor i Miami i Florida i USA, og har kontorer i Wiesbaden og Southampton for virksomhet i Europa.

* Norwegian Cruise Line har eksistert i 49 år

* Foruten at rederiet nylig ble kåret til «Europe’s Leading Cruise Line» for åttende år på rad og «Caribbean’s Leading Cruise Line» for tredje gang, i tillegg til å ha mottatt World Travel Award som «World’s Leading Large Ship Cruise Line» fra 2012 til 2014.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS