Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana
Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana

Nytt Radisson Blu-hotell i Slovenia

Carlson Rezidor skal åpne sitt første hotell i Ljubljana i Slovenia, som i likhet med hovedstadshotellet i Norge, får navnet Radisson Blu Plaza Hotel.

Publisert

Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana åpnes i løpet av året.

Hotellet med 236 rom er en konvertering av et eksisterende hotell som vil få Radisson Blu-navnet i slutten av 2015. Med åpningen av hotellet i Slovenias hovedstad, er nå Rezidor Hotel Group til stede i 79 land verden over.

I et viktig handelsområde

adisson Blu Plaza Hotel ligger tre kilometer fra Ljubljana sentrum, og er en del av BTC City, Slovenias viktigste område for handel, shopping, underholdning og kultur. I tillegg til de 236 gjesterommene, vil hotellet tilby en rekke tjenester og fasiliteter som heldagsrestaurant og lobbybar, bar i toppetasjen, tre møterom, et styrerom, treningsstudio og parkeringsområder.

– Med dette utvider vi vårt sterke nettverk ytterligere i hovedstedene i Sentral- og Øst-Europa. Radisson Blu Plaza Hotel vil bli Ljubljanas første internasjonale hotell i det øvre sjiktet, og vil tilføre verdi til den lokale reiselivsnæringen, sier Wolfgang M. Neumann, President & CEO i Rezidor, i en pressemelding.

Slovenia med betydelig vekstpotensial

Ljubljana er hovedstaden i Slovenia. (Foto: Colourbox)

– Denne åpningen i et nytt marked reflekterer vårt innovative tankesett. Slovenia har et betydelig vekstpotensial innen reiseliv og turisme. Vi vil bidra til landets vekst og til å utvikle økonomien lokalt og ønsker å få begge våre kjernemerker, Radisson Blu og Park Inn by Radisson, ulike steder i landet, tilføyer Elie Younes, Executive Vice President og Chief Development Officer i Rezidor.

Slovenia ligger sentralt plassert i Europas viktige handels- og kulturområder, med Ljubljana som hovedstad. I tillegg til offentlig virksomhet, er også næringer som farmasi og petrokjemi, samt bank- og finanstjenester med på å forme hovedstaden. Med sin vakre natur og rike kulturarv tiltrekker Slovenia seg et stadig økende antall internasjonale turister.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS