Radisson Blu Residence Istanbul Batisehir

Rezidor med leilighetshotell i Istanbul

Carlson Rezidor lanserer sitt første leilighetshotell i Istanbul i Tyrkia. Radisson Blu Residence Istanbul Batisehir, med 171 enheter, skal etter planen åpnes i andre kvartal av 2016.

Publisert

Slik blir Radisson Blu Residence Istanbul Batisehir når det åpnes i 2016.

Med dette styrker Radisson Blu sin posisjon i Istanbul vesentlig – med ni hoteller og nesten 1800 rom i drift eller under utvikling.

Vest i Istanbul

Radisson Blu Residence Istanbul Batisehir ligger på vestsiden av Istanbul som en del av Batisehir-prosjektet, et av de største eiendomsutviklingsprosjektene i byen. Med 818 000 kvm vil Batisehir tilby en blanding av boliger, kontorer, butikklokaler og utdanningsinstitusjoner. Ved ferdigstilling vil komplekset huse rundt 15 000 mennesker.

Radisson Blu Residence vil bli svært synlig og får en praktisk beliggenhet mellom Atatürk internasjonale lufthavn og Istanbul sentrum. Hotellet vil bestå av 171 enkeltrom og leiligheter (23-125 kvm).

Økende etterspørsel

– Vi ser en økende etterspørsel etter leiligheter med hotellservice, spesielt fra bedrifts- og fritidsreisende fra Midtøsten. Istanbul er et av Europas travleste og mest attraktive markeder, og åpningen av Radisson Blu Residence gir oss et større tilbudsspekter i byen, sier Wolfgang M. Neumann, President & CEO i Rezidor i en pressemelding.

– Tyrkia er et høyt prioritert marked for oss. Vi drifter og utvikler 20 hoteller med mer enn 3600 rom over hele landet, og vi vil videre øke veksten og kapasiteten sammen med våre erfarne nasjonale og internasjonale partnere, tilføyer Elie Younes, Executive Vice President og Chief Development Officer i Rezidor.

Strategisk knutepunkt

Innen eiendomsutvikling ligger Istanbul blant topp-20-byer i Europa. Som et strategisk knutepunkt mellom Europa og Asia, har byen sterke vekstutsikter drevet frem av en ung og dynamisk befolkning.

I løpet av de siste årene har den tyrkiske regjeringen økt sin satsing på utviklingen av Istanbul, med blant annet flere store byggeprosjekter i byen. Blant prosjektene er en tredje internasjonal flyplass, utvidelse av veier og metrosystemet, og en tredje Bosporos-bro.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS