Kitchen and Table Clarion Hotel The Edge

Tromsø-restaurant vil være mobilfri

På restauranten Kitchen & Table på Clarion Hotel The Edge i Tromsø oppfordres gjestene til å legge fra seg mobiltelefonen i en boks ved inngangen. – Vi gjør dette for at våre gjester skal få en ekstra god opplevelse, samtidig som de støtter en god sak i Tromsø, sier daglig leder Tommy Olsen.

Publisert

Restauranten Kitchen & Table på Clarion Hotel The Edge i Tromsø ønsker å være en mobilfri restaurant. – Vi ønsker at folk skal prate med hverandre, sierdaglig leder Tommy Olsen.

– Vi ønsker at folk skal prate med hverandre, men det er selvfølgelig opp til gjestene selv hva de velger å gjøre, sier Tommy Olsen til Nordlys.

15 kroner til frivillig innsats

For hver mobiltelefon som legges i boksen ved inngangen, får Kafé X i Tromsø 15 kroner til arbeidet sitt.

Kafé X i Tromsø drives på frivillig basis, og driverne glade for samarbeidet med Kitchen & Table.

– Helt genialt. Penger er fint, men oppmerksomheten er det beste. Dette er en fin vekker folk skal se oss, sier leder av Kafe X, Asbjørn Larsen til Nordlys.no.

Kafé X

Prosjektet Kafé X er eid av Rusmisbrukernes Interesseorganisasjon ved RIO Nord, i samarbeid med brukerorganisasjonen MARBORG (Medikament assistert rehabiliterings brukerorganisasjon), og Tromsø kommune ved Rus- og Psykiatritjenesten. Du kan lese mye mer om Kafé X her.

Les hele saken på Nordlys.no.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS