Overtar Maison Louis Jadot

1. november 2016 overtar Chaeos Wine & Spirits AS, et selskap i Gaia Gruppen, all distribusjon av vinene til Burgund-produsenten Maison Louis Jadot til Vinmonopolet og restaurantmarkedet i Norge.

Publisert

Daglig leder i Chaeos Wine & Spirits AS, Hege Pedersen-Fröjd, uttrykker entusiasme over Maison Louis Jadots valg av samarbeidspartner:

– At en velrennomert kvalitetsleverandør som Louis Jadot velger Chaeos Wines & Spirits AS til å representere seg i det norske markedet, er noe vi er stolte og ydmyke over. Maison Louis Jadot vil komplementere vår portefølje og bidra til å gjøre Chaeos til et enda mer spennende selskap i dagens kompetitive marked, uttaler Hege Pedersen-Fröjd i en pressemelding.

– Maison Lous Jadot er anerkjent som en av verdens ledende kvalitetsprodusenter, i et av verdens beste vinområder. Vi er i sterk vekst, og Maison Louis Jadot blir en viktig samarbeidspartner i videreutviklingen av firmaets portefølje og gruppens posisjonering i tiden som kommer, sier Lars Geir og Christine Rein-Helliesen, som er grunnleggere og hovedaksjonærer i Chaeos Wine & Spirits.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS