Illustrasjonsfoto: Fly Chicken
Illustrasjonsfoto: Fly Chicken

Satser stort på kylling-restauranter

Det norske konseptet Fly Chicken ekspanderer, og åpner nå sin andre restaurant. Fly Chicken rigger seg opp for videre vekst, og ser allerede på muligheten for etablering i andre storbyer til neste år.

Publisert
Gründerne bak selskapet er paret Carl Fredrik Nordberg Shjøtt-Falster og Amanda Kausland. (Foto: Fly Chicken)
Gründerne bak selskapet er paret Carl Fredrik Nordberg Shjøtt-Falster og Amanda Kausland. (Foto: Fly Chicken)

Selskapet startet som en pop-up i 2018 på Brygg Oslo, og åpnet sitt første permanente sted på Steen & Strøms foodcourt i juni 2019.

Gründerne bak selskapet er paret Carl Fredrik Nordberg Shjøtt-Falster og Amanda Kausland. Med seg på laget har de Ronny Gjøse og Geir Skeie i Salmon Co AS, som kom inn på eiersiden i mai 2019.

Illustrasjonsfoto: Fly Chicken
Illustrasjonsfoto: Fly Chicken

Oslo City

I november etableres sted nummer to på Oslo City. Etableringen er et resultat av solid drift, og at flere har fått øynene opp for konseptet.

– Vi så et stort potensial i Fly Chicken, og er svært fornøyd med utviklingen så langt. Ambisjonene for Fly Chicken er store, og vi planlegger en enda større vekst til neste år. Oslo City er midt i smørøyet, og en naturlig plassering for et konsept som dette, sier daglig leder i Fly Chicken og medeier, Ronny Gjøse.

Ekte kvalitetsfastfood

Illustrasjonsfoto: Fly Chicken
Illustrasjonsfoto: Fly Chicken

Fly Chicken tilbyr en produktportefølje av fried-chicken i ulike varianter. På menyen er det vinger og lår, spesialiteter som fried-chicken croissanten «Fly Mandy», fried-chicken burgere og fried-chicken kebab. Du finner også et stort utvalg av tilbehør og dipper, som loaded fries og «smoked hot sauce».

Grunnlegger Carl Fredrik Nordberg Shjøtt-Falster er utdannet kokk, og har lang erfaring i bransjen. Han hadde et ønske om å utvikle et unikt fried-chicken konsept i Norge, med søkelys på kvalitet og gode råvarer. Resultatet ble et fast-casual-konsept med fastfood på et høyt nivå - som konsekvens av hans bakgrunn i det franske kjøkkenet.

Så behovet

– Vi så en mangel på et rendyrket fried-chicken-konsept i Norge, og grep sjansen. Amanda har erfaring innen kommunikasjon og merkevarebygging, og jeg innen mat og konseptutvikling. Vi utgjør et godt team, samtidig som vi er fornøyde med å ha partnere på laget som tilrettelegger for en bærekraftig og skalerbar vekst, sier Carl Fredrik Nordberg Shjøtt-Falster.

Fly Chicken rigger seg opp for videre vekst, og ser allerede på muligheten for etablering i andre storbyer til neste år.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Fly Chicken* Fly Chicken ble etablert i 2018, og er et fast-casual konsept som tilbyr fried-chicken i ulike varianter med en rekke tilbehør som «hot sauces» og «loaded fries». Gründerne bak selskapet er paret Carl Fredrik Nordberg Shjøtt-Falster og Amanda Kausland. Med seg på laget har de Ronny Gjøse og Geir Skeie i Salmon Co AS (Pink Fish).

* Fly Chicken har søkelys på en helhetlig brukeropplevelse gjennom dedikert service, innovative smaker og rask servering.

* Hos Fly Chicken får du fastfood utarbeidet med faglig ekspertise.

Powered by Labrador CMS