Vestfold Fugls stand er kåret til den beste på Smak 2020. (Foto: Morten Holt)
Vestfold Fugls stand er kåret til den beste på Smak 2020. (Foto: Morten Holt)

Vestfold Fugl: Beste stand på Smak 2020

En jury har kåret Vestfold Fugls stand til den beste på Smak 2020. Ask gård, Nyyyt, Indre Oslo Matforedling og Lerøy Sjømatgruppen fikk hederlig omtale.

Publisert
Vestfold Fugls stand på Smak 2020. (Foto: Morten Holt)
Vestfold Fugls stand på Smak 2020. (Foto: Morten Holt)

Kåringen fant sted på inspirasjonscenen på Smak torsdag kveld.

Juryen har bestått av Linnea Svensson (Greener Events), Silje Mortensen (Sixsides), Cecilie Ova Nielsen (Akershusgruppen) og Steen Ory Bendtzen (Oslo Met).

De jobbet seg frem til beste stand ut fra følgende kriterier: Helhetsinntrykk, kommunikasjon, miljø og bærekraft, søkelys på innovasjon, virkemidler som trekker besøkende til standen og standbetjening.

Under finner du juryens begrunnelser:

Vinner: Vestfold Fugl

«Vestfold Fugl har valgt et standkonsept som er virkelig inspirerende. Standutformingen er gjennomtenkt fra A til Å. Her har man tenkt på gjenbruk, å se hele riggen i ett -hvor standen kan pakkes rett inn i containerne før den fraktes til neste arrangement. Det er gjenbrukt en rekke materialer fra produksjonslinja på en svært kreativ måte. Standen byr på en «hemmelig» tunnel som gir et innblikk i historien og produksjonen av råvarene - kylling. Standpersonalet viser ekte og troverdig engasjement for matrettene som samtidig gir en god stoppeffekt. Dette er en stand full av historie, humor, kunnskap, som virkelig klarer å engasjere».

Hederlig omtale: Ask gård, Nyyyt, Indre Oslo Matforedling

«Spekematentusiastene har slått seg sammen og utviklet et hyggelig standkonsept som er helhetlig i estetikk og til og med stemningsskapende lyd (utvalgte LP-skiver). Standen har de bygget selv, med elementer som gjenbrukes. Den viser personlighet og dette kommer også godt frem i den kunnskapsrike standbetjeningen. De viste hvor mye aktiv, hyggelig og tydelig vertskap er i historiefortellingen til en stand og hvor enkelt det estetiske kan være samtidig som det styrker budskapet. En flott presentasjon av tradisjoner og moderne matforedling».

Hederlig omtale: Lerøy Sjømatgruppen

«Lerøy har en proff og innbydende stand. De viser vakre elementer med bruk av råvarer frosset inn i to store isblokker. Dette har virkelig en wow-effekt fordi de er plassert riktig samtidig som de styrker produkthistorien. Lerøy er dyktige på kommunikasjon, med historiefortelling på flere flater, både fysisk og digitalt. Standen er helhetlig utformet, godt komponert og man er gode på å få frem et godt forankret konsept».

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS