Radisson SAS Illu2

Gjestene liker seg på SAS Radisson

Ifølge BDRC Nordic Hotel Business Guest Service 2007 er RadissonSAS kåret til Nordens beste hotellkjede for fjerde gangen på rad.  

Publisert

Resultatene er basert på svar fra 888 nordiske forretningsresiende. - Det er veldig hyggelig at vi år etter år får denne bekreftelsen, uttaler Christian Gartmann, Area Vice President for Rezidor Hotel Group i Norden, i en pressemelding.

Hard konkurranse

- Det er hard konkurranse på hotellmarkedet, så dette er en fin fjær i hatten for alle oss som arbeider i Radisson SAS-systemet, og en bekreftelse på at det vi gjør går hjem hos de mange reisende, sier han videre. Nyåpninger

Radisson SAS har i dag 194 hotell i drift og under utvikling i 47 land i Europa, Midt-Østen og Afrika. I Skandinavia finnes det 37 Radisson SAS-hotell i drift, samt to hotell under utvikling, Radisson SAS Hotel i Trysil åpnes i 2009 og Radisson SAS Airport Hotel i Trondheim, som også planlegges åpnet i 2009.

- Den feedback vi får fra våre gjester viser att vi ligger i forkant når det gjelder service og omdømme. I dagens ofte hektiske tilværelse vil man som gjest kjenne seg hjemme også når man er på reisefot, sier Christian Gartmann.

Powered by Labrador CMS