scandic_logo

Scandic snart tilbake i Stavanger

Det lanseres stadig nye hotellplaner i Stavanger-området. Nå er det Scandic som er på banen.

Publisert

Scandic har inngått en avtale med Johs Lunde Eiendom om bygging av et hotell med 200 rom på Forus utenfor Stavanger. Byggingen av hotellet forventes å starte i første kvartal 2008, med ferdigstillelse høsten 2009.

- Byggingen av det nye Scandic på Forus i Stavanger er et første skritt i Scandics nye og offensive tilvekststrategi i Norge. Kjeden har tidligere i år annonsert nye prosjekter både i Sverige, Danmark og i Berlin, heter det i en pressemelding fra kjeden.

Tilbake igjen

- Vi er svært glade for å være tilbake i Stavanger etter flere års fravær. Byen er en betydelig hotell destinasjon i Norge og tilstedeværelse i Stavanger er viktig for at Scandic effektivt kan betjene våre store norske og internasjonale kunder. Et fantastisk nytt hotell som dette er en viktig del av vår nye vekststrategi, sier Frank Fiskers, President & CEO for Scandic.

Ved Forus

Det nye hotellet får 200 rom, restaurant og bar, samt konferansefasiliteter for opptil 600 personer. Hotellet får en unik beliggenhet midt i forretningsområdet på Forus med nærhet til offentlig kommunikasjon, spennende shopping samt restauranter og kafeer.

Forus er en del av Stavanger by, omtrent ni km utenfor sentrum. Det tar kun 10 minutter fra Stavanger Flyplass og 10 minutter fra sentrum til det nye Scandic-hotellet.

Stavanger er kjent som oljehovedstaden i Norge og har 120 000 innbyggere. Forus består primært av et stort forretningsområde, hvor alle de største oljeselskapene Exxon Mobil, Statoil, BP, ABB har sin virksomhet, og mer enn20 000 personer har sitt daglige virke.

Powered by Labrador CMS