Kaffevogn
Kaffevogn

Rullende espressobar

I Danmark serveres espressokaffe på hjul. Kaffemannen Ole Skram sykler rundt i København med sin rullende kaffebar, som er mottatt med glede av en kaffedrikkende befolkning.  

Publisert

Ole Skram har fått påmontert en espressomaskin på sykkelen, og han selger og serverer der han skulle finne det for godt i den danske hovedstaden

- Jeg fikk ideen på en kaffebar som jeg ofte besøkte. Tenkte at det måtte være mulig å finne et kjøretøy som kunne bringe kaffen rundt, sier Ole Skram.

Spesiell sykkel

- Etter å ha saumfart nettet, kom ideen om en sykkel. Ideen var jo god nok, men jeg ville gjerne ha en sykkel med sjel, noe mer københavnsk. Jeg ville at den skulle gi bybildet noe spesielt, uttaler han til danske business.dk (Berlingske Tidende).

Han henvendte seg til en smed som laget en helt spesiell sykkel med en ramme for espressomaskinen.

Bra respons

- Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Den har fått både ånd, blomster og sjarm, sier han fornøyd. Hvordan sykkelen er konstruert med vannbeholder, kaffe og krus vil han ikke si noe mer om.

- Jeg har fått en helt fantastisk respons. Det er nesten helt overveldende. Folk tar positivt mot meg hvor jeg enn er, sier han, og selv etter kort med nyskapningen er han sikker på at dette vil gå rundt økonomisk.

Der er kaffe nok til mange hundre mennesker når kaffemannen er på vei. Går han tom, er ikke veien så veldig lang hjem, der han fyller opp lagrene, skriver business.dk.

Powered by Labrador CMS