Går av etter at Dagbladet rullet terningen

Etter mye kritikk den siste tiden - og spesielt etter terningkast to fra Dagbladet - har to av sjefene ved Quality Spa og Resort Kragerø har sagt opp stillingene sine med umiddelbar virkning, melder NRK.

Publisert

Det er administrerende direktør Petter Jørgensen og hotellsjef Thore J. Olsen, skriver Kragerø Blad Vestmar.

Hotellet har i sommer fått mye kritikk, særlig i en artikkel i Dagbladet som ga hotellet terningkast 2.

- Må ta ansvar

- Det var det eneste riktige å gjøre etter all den kritikken hotellet har fått den siste tiden, sier Jørgensen til NRK.

Han sier dette handler om å ta ansvar.

- Mange leste nok mellom linjene at dette var en subjektiv opplevelse. Men mange gjør nok ikke det, og tallet to står nok igjen lenge etter at avisene er borte, sier han.

Jørgensen sier at han tar mye av kritikken personlig, fordi det er han som er ansvarlig for det som blir levert eller ikke levert, sier han. Han sier imidlertid at han ikke tror så mye kunne vært gjort annerledes, melder kanalen

Nye krav til ledelse

Kragerø Blad Vestmar har fått en pressemelding fra ledelsen i Estatia Resort Hotels som skriver at:

Stedet har vokst og utviklet seg til å bli et stort resort med høye krav til kvalitet og service. Denne utviklingen har kommet gradvis og hotellet går nå inn i en ny fase med andre behov og krav til drift og ledelse enn da hotellet åpnet for nesten halvannet år siden. Som en følge av dette har i hotelldirektør Petter Jørgensen og hotellsjef Thore J. Olsen valgt å si opp sine stillinger. Vi er takknemlige for innsatsen som Petter og Thore har lagt ned ved hotellet i den krevende tiden både rundt åpning og drift frem til nå, skriver administrerende direktør Teo K. Luisa og driftsdirektør Espen Karlsen Urfjell.

(NRK)

Les hva dagbladet.no skriver om oppsigelsene her

"
Powered by Labrador CMS