Rica Klubben

Choice tilbake på Hotel Klubben

De nye driverne av Hotel Klubben i Tønsberg, Haut Nordic AS ved Sondre Prestegard, har tegnet franchiseavtale med Choice Hotels Scandinavia. Fra 1. januar 2009 blir Choice godt representert i den sjarmerende vestfoldbyen, med både Quality Hotel Tønsberg og Quality Hotell Klubben.

Publisert

Hotellet, som de siste årene har vært et Rica-hotell, har også tidligere vært en del av Choice som Quality Hotell Klubben.

Nå blir hotellet igjen et medlem av Choice-familien fra 1. januar 2009.

Kvalitet

- Dette er slik det skal være, og vi har oppskriften på en klassisk suksess. Etter noen år i dvale, skal Haut Nordic AS sammen med Choice gjenskape liv og røre i det tradisjonsrike hotellet. Vi skal levere kvalitet i alle ledd og tilby våre kunder to gode hoteller i Tønsberg, uttaler administrerende direktør i Choice Hotels Scandinavia, Torgeir Silseth i en pressemelding.

145 rom

Quality Hotell Klubben har en sentral beliggenhet ved Tønsberg Brygge i gangavstand fra mangfold av butikker og byens kulturelle uteliv. Hotellet har 145 rom, restauranter, barer og konferansefasiliteter opptil 650 personer.

- Vi skal utvikle og investere både i nye fellesarealer, flotte nye restauranter, barer og konferansefasiliteter, slik at hotellet vil fremstå som et topp moderne hotell, sier administrerende direktør i Haut Nordic AS, Sondre Prestegard.

72 hoteller i Norge

Med dette får Choice 72 hoteller i Norge og befester sin posisjon som landets største hotellkjede.

Tønsberg med nær 40 000 innbyggere er Norges eldste by. Kulturlivet er preget av byens rike historie og av stor aktivitet i fylkets nærings- og handelssentrum. Byen er også en av landets mest populære feriebyer sommerstid.

Powered by Labrador CMS