Hafjell illustrasjonsfoto

Hafjell åpner lørdag 15. november

I helga kan skifolket igjen ta Gondolen til topps i Hafjell Alpinsenter. En to kilometer lang trasé med gode snøforhold venter skigjestene. Nedbør som har kommet som regn i lavlandet, har kommet som snø i høyden de siste dagene.

Publisert

Med Gondolen vil skigjestene bli fraktet komfortabelt fra Skitorget opp til Mosetertoppen og vintereventyret.

- Det er fine snøforhold i de preparerte bakkene. Det er spådd kjølig fram mot helgen i høyden, slik at det stadig produseres mer snø, forteller Jean-Francois Gehin i Hafjell Ferie og Fritid.

Alle aldre

I første omgang vil Gondolen og stolheis 2 være i drift. Den to kilometer lange Seterløypa vil være åpen for skigjester, mens treningsgrupper bruker andre traseer. Seterløypa har en høydeforskjell på over 300 meter, og løypa egner seg for skigjester i alle aldre.

Hafjell Alpinsenter vil være åpent for skigjester i helgene frem til 29. november, og fra da av være åpent hver dag ut sesongen.

Ser frem til å komme i gang

Gehin er fornøyd med å kunne tilby gode skiopplevelser midt i november. Han forventer en ny, god sesong i Hafjell.

Vi har flere bookinger enn på samme tid i fjor noe som er resultat av den svake norske kronen som gjør det mer gunstig å feriere i Norge sammenlignet med å feriere i andre land. Svært mange har dessuten fått øynene opp for at Gondolen i Hafjell gjør skidagen mer effektiv. Til sammen tror vi dette fører til at vi får en god sesong i år også, forteller Jean-Francois Gehin.

Uroen i verdensøkonomien ser ikke ut til å ha noen betydning på antall bookinger. En trend er at de store hyttene er spesielt etterspurt i år. Det er gunstig for familier å gå sammen om å leie en stor hytte og dele vinteropplevelsen med andre.

Halv pris på dagskort åpningshelgen

Hafjell selger dagskort med 50 prosent rabatt åpningshelgen. I tillegg kan man spare penger på å kjøpe sesongkortet før 20. november.

Hafjell Alpinsenter er tilknyttet Lillehammer Ski Resorts som tilbyr Norges største heiskortsamarbeid med 43 heiser, 88 bakker og 113 km med nedfarter. De fem alpinanleggene er Sjusjøen, Kvitfjell, Gålå, Skeikampen og Hafjell.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS