Haugen-Gruppen logo storkjøkken

Haugen-Gruppen overtar salgsansvaret for Tropicana

Haugen-Gruppen AS har overtatt ansvaret for å selge Tropicana i markedet som omfatter hotell, restaurant, kantine, kiosk, bensin, servicehandel, fastfood og offentlig sektor i Norge. Samarbeidspartnernes dagligvareavdelinger omfattes ikke av avtalen. Salget skjer på vegne av Synnøve Finden, som er distributør for Tropicana i Norge.

Publisert

- Tropicana er verdens største merkevare i juicemarkedet. Med over 50 års ekspertise innenfor juiceproduksjon, og en omsetning på over 3 milliarder dollar, er dette et merkenavn vi har stor tro på også i Norge, sier Simen Eivindson Haugberg, Kategorisjef i Haugen-Gruppen Storkjøkken.

Stort internasjonalt

- Tropicana har hatt stor suksess blant annet i det amerikanske markedet. Her er Tropicana det tredje største merkenavn blant samtlige dagligvareprodukter. Tropicana er også det største juicemerket i land som Storbritannia, Irland, Frankrike, Spania og Belgia, sier Haugberg.

- Dette er en svært spennende nykommer i Haugen-Gruppens allerede solide portefølje av internasjonale merkevarer, sier Finn Hammervold, Salgsdirektør i Haugen-Gruppen Storkjøkken.

Serveringsmarkedet

- Vi jobber allerede med kjente varemerker som Heinz, Twinings, Ybarra, Blue Dragon, Tabasco, Corona Extra, Hardy's, Santa Carolina og Bollinger. Tropicana er et merkenavn som passer svært godt inn i vår portefølje, sier Hammervold.

- Vi øker for tiden vår satsning på blant annet Convenience-markedet, og med Tropicana i produktsortimentet, har vi enda mer å tilby denne sterkt voksende delen av serveringsmarkedet.

Kjøkkenfaglig bakgrunn

Haugen-Gruppen har en sterk landsdekkende salgs og markedsføringsorganisasjon med høy kompetanse hvor alle deres representanter i storkjøkkenmarkedet har bred kjøkkenfaglig bakgrunn og i tillegg er utdannet vinkelnere.

Haugen-Gruppen har det siste året også hatt ansvaret for produktporteføljen til Synnøve i Storkjøkkenmarkedet. Dette sortimentet består av et stort antall varianter av ost og kryddersmør.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS