Hund illustrasjon Colourbox
Hund illustrasjon Colourbox

Hotellopphold for hundene

Det er ikke lenger noen grunn til at menneskets beste venn ikke skal være med på tur. På det femstjerners designhotellet Hotel Skt. Petri i København legges det til rette for de firbeinte, og Fido bor minst like bra som sin eier.

Publisert

Dette er et hotellopphold utenom det vanlige. Etter at man har sjekket inn, varter hotellpersonalet opp med hjemmelagde hundekjeks prydet med kjæledyrets navn.

Pet Pampering Programme inkluderer blant annet dyrlege, mosjonstjeneste hele døgnet, samt spesialdesignede hundesenger og matskåler.

Ikke bare en hund

I Sverige er det også lagt godt til rette for firbente på langtur. First Hotel Amaranten lover å gi hunden din et minneverdig opphold.

Its not just a dog-pakken inneholder blant annet kvalitetsmat, goodiebag med godteri, leker, og informasjon om hvor en kan finne hundespa, samt kles- og utstyrsbutikker i nærheten.

Leve livet

Om du har behov for å dra til varmere strøk er Kypros å anbefale. På Ayia Napa er det mer enn ville standfester, det er også egen strand for hunder. Her kan hundene løpe fritt rundt og leve livet.Om du skal reise enda lengre vekk, som for eksempel til USA, er det vanskeligere å ta med hunden. Men det finnes gode råd dersom savnet etter nærkontakt og turgåing blir for stort. For i flere av de største byene som NY, LA, Boston og Washington kan man nemlig leie en firbent venn etter rase og gemytt gjennom FlexiPet.

Tips for å ta med hund til utlandet:

· Hunden må ha eget pass, være chippet og rabiesvaksinert. I tillegg til basisvaksinene.· En må besøke veterinær og få ormekur maks tre dager etter hjemkomst.· For å være på den sikre siden ta kontakt med ambassaden til landet du skal til for å sjekke om de har spesielle krav til inn- og utførsel av dyr.· For kun 300 kr kan hunden din fly med Norwegian. Kontakt selskapet da du må bestille over telefon.· Husk at eieren alltid har ansvaret for hunden.Kilde Hotels.com

Powered by Labrador CMS