Matgaven logo

Matgaven.no - nytt nettsted:

Matgaven.no er en nytt nettsted. Hvilken gave passer alle? Hvilken gave blir alle glade for? Mat, selvfølgelig. Nå har det nye nettstedet matgaven.no gjort det enkelt for oss.

Publisert

25 ulike matgaver tilbys i lekker innpakning, klar til å sendes rundt i hele landet.

Her finnes alt fra franske fristelser og norske nytelser til kaffegleder eller te for to. Matgavene som tilbys er i alle størrelser og prisklasser.

Kanskje en matgave i år

- De beste gavene jeg har gitt til familie og venner er, matgaver. Alle har jo alt i dag, men å kose seg med en god matgave er noe alle setter pris på og husker i lang tid, sier gründer og daglig leder for matgaven.no, Anette Ø. Worum, og understreker hvor viktig det er å satse på topp kvalitet i alle ledd når en jobber med matgaver. - Vi har lagt ned mye arbeid i å finne de beste leverandørene som tilbyr produkter av topp kvalitet, forteller Worum.

Produkter

Hun kan blant annet skilte med følgende produkter: akevittmarinert, tørket kjøtt fra Skjåk, tørrfisksnacks Sea Gold, fruktchutney og råsyltet slangeagurk fra Frosta, pæresirup fra Telemark, kanelmarinerte bjørnebær fra Finnøy, Suldalskinke tørket og modnet på høyfjellet, melkesjokoladen "SansiBar" med ristede sesamfrø og havsalt fra Trondheim, økologiske ingefærkaker fra Jacobs Bakeri i Stavanger, og pinnekjøtt laget på gammel tradisjonell måte fra Vikedal Gardsmat.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS