Til McDonalds.jpg
Til McDonalds.jpg

McDonald\'s har vært 25 år i Norge

I dag feirer McDonald's at det er 25 år siden restaurantkjeden kom til Norge med sin første restaurant i Oslo i 1983. - Vi er enormt stolte over 25 år med suksess, og ikke minst at vi nettopp i år ble kåret til landets fjerde beste arbeidsplass, sier Margaret Brusletto i McDonald's Norge AS.  

Publisert

Det var 18. november 1983 Norges første McDonald's-restaurant ble åpnet i Nedre Slottsgate i Oslo. I dag har kjeden 68 restauranter med rundt 2500 ansatte.

Mange av medarbeiderne er unge mennesker, som enten jobber ved siden av skolen, eller har startet yrkes-livet i McDonald's på grunn av de mange karrieremulighetene i McDonald's-systemet.

Dyktige medarbeidere

- Vi feirer 25 år med kvalitet og service, sier Margaret Brusletto, kommunikasjonsdirektør i McDonald's Norge AS, i en pressemelding.

- Vi er enormt stolte over suksessen som både skyldes våre gode hamburgere, og ikke minst våre unge medarbeidere som daglig legger ned en kjempeinnsats. Vi er glade for at vi nå i vårt 25. år er kåret til landets fjerde beste arbeidgsiver - og samtidig kom best ut av alle typiske arbeidsplasser for ungdom. Det er et resultat av den gode stemningen de fleste opplever i jobbhver-dagen på McDonald's; mulighetene er flere i vårt system enn det mange vet, fortsetter Brusletto.

360 millioner hamburgere

Etter 25 år i Norge har McDonald's servert nesten 360 millioner hamburgere til sine norske gjester. De 25 millioner årlige gjestene kjøper hvert år rundt 25 millioner hamburgere og 19 millioner pommes frites-porsjoner. De rundt 2500 medarbeiderne kommer fra 60 forskjellige nasjoner.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS