scandic_logo

Scandic skal bygge i Karlskrona

Scandic skal bygge enda et hotell i Sverige. Allerede høsten dette året planlegger kjeden å gå i gang med et hotell i Karlskrona. Scandic Karlskrona skal stå klart for gjestene med 180 rom og sentral beliggenhet våren 2010.

Publisert

Hotellet skal bygges ved Fisktorget på hovedøya Trossö i Karlskrona.

Hotellkjeden Scandic har tegnet en langsiktig leieavtale med byggherren NCC og med Dagon, som kommer til å eie eiendommen.

Åtte prosjekter

- Vi går gjennom en svært spennende periode akkurat nå, med åtte nye hotellprosjekter på gang, sier administrerende direktør og konsernsjef i Scandic, Frank Fiskers.

- Karlskrona har hittil vært en hvit flekk på kartet vårt, og vi har lenge sett etter et passende hotell i byen. Det er utviklingspotensial i hotellmarkedet der, Karlskrona er en fremtidsrettet by, og vi tror at vi kan bidra positivt til det eksisterende bybildet, sier han videre.Tre etasjer

Det nye hotellet kommer til å ligge sentralt ved vannet på den største øya Trossö, som utgjør Karlskrona sentrum, med kort vei til idrettshallen, Fisktorget og handlegatene.

Totalt kommer Scandic Karlskrona til å ha 180 rom, konferanse, fitness, restaurant og bar, fordelt på tre etasjer. Ved å bruke mye naturmaterialer, som gråsvart skifer i design og arkitektur, kommer hotellet til å formidle nærhet til Østersjøen, noe som igjen vil bidra positivt til bybildet.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS