Skeikampen sykkel2 nett
Skeikampen sykkel2 nett

Skeikampen samles under ny profil

Den nye profilen, Skeikampen Resort, er et ledd i en offensiv satsing og produktutvikling på Skeikampen.  

Publisert

Skeikampen har gått gjennom en større strategiprosess for å styrke markedsposisjonen. Dette vil skje ved å utvikle et tydeligere produkt og en sterkere, verdibasert merkevare.

Den nye profilen som lanseres i disse dager er et viktig element i markedsføringen og følges opp med nye spreke nettsider som lanseres i løpet av høsten 2008.

Utgangspunkt i Thon

Den nye profilen, Skeikampen Resort, tar utgangspunkt i Thon Hotels' profil. Dette tror vi vil gi ringvirkninger til hele destinasjonen og gi oss økt konkurransekraft.

Skeikampen Resort - en helårsdestinasjon.

- Det nye slagordet - Ekte høyfjellsglede, gir løfte om aktiviteter og opplevelser hele året. Skeikampen Resort presenterer nå et omfattende sommerprogram med aktiviteter for hele familien, tennisturneringer, guidede sykkel- og fjellturer, mulighet for hesteskyss, familiedag, for å nevne noe, sier Irene Thorsplass, som er daglig leder for Skeikampen Resort.

Naturområdene på Skeikampen Resort er et eldorado for sykkelentusiaster, enten man er på familietur eller er aktiv utøver. De mest utholdende og ivrige deltar i Bukkerittet som i år er seedingsritt for Birkebeinerrittet.

Fakta om Skeikampen Resort

Skeikampen Resort ligger i Gausdal kommune i Oppland, 220 km nord for Oslo og 38 km nordvest for Lillehammer. På cirka 800-meters høyde er Skeikampen Resort godt tilrettelagt for familieferier året rundt.

Skeikampen Resort har sommeråpent skianlegg med sykkelkrok, 18-hulls golfbane, seks tennisbaner, samt meget gode fottur-, terrengsyklings- og fiskemuligheter. Skeikampen Resort har over 1800 overnattingsplasser på Thon Hotel Skeikampen, Thon Hotel Gausdal og i utleieleiligheter/hytter.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS