Thon hotels

Thon satser på barnefamiliene

Thon Hotels satser ekstra på barnefamiliene denne sommeren. Fra 20. juni til 10. august blir 21 av Thon-hotellene litt barnsligere.  

Publisert

- Thon Junior har vært en suksess fra starten og vi får gode tilbakemeldinger fra store og små gjester. Vi er svært fornøyd med vårt tilbud til barnefamiliene, og gleder oss til å oppleve barnas glede over å være de mest prioriterte hotellgjestene, sier Morten Thorvaldsen, administrerende direktør i Thon Hotels.

Thon Junior

Thon Junior-hoteller er spesielt tilrettelagt for barnefamilier og holder på hele skoleferien fra 20. juni til 10. august. Det betyr overraskelse til barna ved innsjekking, gode familierom med egne priser, egen barnefilmkanal, konkurranser, lekekrok og frokost med morsom barnebuffet.

- Her på Thon Hotel Oslo Airport er vi klare for et storinnrykk av barn. Barnas beste er hotellets prioritet. Har barna det bra kan de voksne nyte ferien med god samvittighet, sier Erling M. Kristensen, direktør ved Thon Hotel Oslo Airport.

Skape magiske øyeblikk

Målsettingen er å skape magiske øyeblikk hvor barna er hovedgjestene. Ansatte ved på Junior-hoteller har alle bidratt i utviklingen av konseptet på en felles samling. Konseptene er prøvd ut i rollespill og de ansatte er blitt utfordret i å takle uventede situasjoner.

- Det er viktig at tilbudet rettet mot barn består av mer enn en tegneblokk. Servicen på hotellet og stemningen vi etterstreber, skal også være i barnas ånd. Dette har vi tatt på barnlig alvor, sier Morten Thorvaldsen, administrerende direktør i Thon Hotels i pressemeldingen fra Thon Hotels.

Tilrettelagt

På Thon Hotel Oslo Airport blir det egen barneinnsjekk, tilrettelagte familierom opp til 5 personer, egen barnebuffé til frokost, barnemenyer i restauranten, lekeaktiviteter, hoppeslott innendørs hver kveld og skattejakt hver dag i sommersesongen.

Powered by Labrador CMS