Thon Hotel Kautokeino åpning

Thons Kautokeino-hotell åpnet

Lørdag 14. juni åpnet Thon Hotel Kautokeino. Olav Thon var til stede under åpningen. - Om dette blir min beste butikk økonomisk, tviler jeg på, men dette er i hvert fall et av de prosjektene jeg er gladest for, uttalte hotelleier Thon under åpningen.

Publisert

Han rangerer hotellet i Kautokeino blant de 10 fineste blant Thon-hotellene når det gjelder beliggenhet og miljø.

Stort potensial

- Kautokeino har et stort reiselivspotensial i form av eksotisk og unik natur, og sterk forankring i samisk kultur og språk. Jeg har stor tro på mulighetene til å utvikle unike aktiviteter og opplevelser i Kautokeino som kan tiltrekke mange nye besøkende og gi grunnlag for en virksomhet hele året, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

Leder hotellet

Byggingen av Thon Hotel Kautokeino startet da Olav Thon la ned grunnsteinen i september 2007.

- Det blir fantastisk å være vertskap på et så flott hotell som dette og maken til omgivelser finnes ikke. Etter en svært hektisk byggeperiode, så kan vi endelig ønske gjester velkommen, eller Bures boahtin som det heter på samisk, sier Peter S. Bolte, hotelldirektør ved Thon Hotel Kautokeino.

Fakta om Thon Hotel Kautokeino

Thon Hotel Kautokeino er et konferanse- og forretningshotell med 66 rom og kurs- og konferansefasiliteter til 100 personer.

Hotellet ligger midt i Kautokeino. Restauranten vil by på spennende mat med lokalt preg. Hotellet blir et Thon Conference-hotell.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS