Vannsport Rosfjord

Årets Bedrift til Rosfjord Strandhotell

NHO Reiseliv Sør-Norges pris Årets bedrift er i år tildelt familien Ubostad, som driver Rosfjord Strandhotell på Sørlandet. Prisen Årets Bedrift deles ut til NHO Reiselivs medlemsbedrifter i regionen.

Publisert

Fra Sørlandetsbadet på Rosfjord Strandhotell. (Arkivfoto)

Prisen henger høyt, og vinnerbedriften må ha utmerket seg på flere områder.

Rosfjord Strandhotell får prisen i egenskap av å være en veldrevet bedrift med fokus på økonomi, HMS, seriøsitet, personal og utvikling.

Gode opplevelser

- For Rosfjord Strandhotell er dette temaer som er helt avgjørende for å lykkes. Vi skaper gode opplevelser for vår gjester og gjøre det gjennom våre verdier; personlig, fleksibilitet og inkluderende. Vi har bygget vår bedrift stein på stein og tilbyr i dag er produkt som vi er særdeles stolte av. Denne prisen er bevis på at vi gjør en del rett og vi er kjempestolte over tildelingen, den gir oss en veldig motivasjon til å fortsette å utvikle familiebedriften vår, sier Gaute & Stig Ubostad fra Rosfjord Strandhotell, heter det på NHO Reiselivs nettsider.

Engasjert for Sørlandet

Den engasjerte vinner har som nestleder i styret for NHO Reiseliv Sør-Norge, gjort en stor innsats med VisitSørlandet.com og den nye reiselivsstrukturen i regionen.

I juryens begrunnelse heter det blant annet at familien Ubostad har bidratt til å realisere Sørlandsbadet, som har vært en suksess siden åpningen i februar 2007, og er at få om ikke det eneste badeanlegget i Norge som driver med overskudd. Sørlandsbadet hadde i 2008 sitt andre driftsår og befestet sin posisjon som Sørlandets nest mest besøkte etter Dyreparken med 185.000 besøkende. Både Rosfjord Strandhotell og Sørlandsbadet er i en prosess for å bli sertifisert som Miljøfyrtårn, og i dette inngår også HMS som en vesentlig del av prosessen.

Fullverdig

Rosfjord Strandhotell er blitt utviklet fra teltleir til fullverdig campingplass, og nå som fulltverdig kurs-, konferanse- og feriehotell gjennom tre til fire generasjoner. Den siste store satsingen har også vært av stor betydning for prisutdelingen gjennom etableringen av badeanlegget - Sørlandsbadet - som har gitt ett et stort løft både for lokalsamfunnet, regionen og ikke minst Rosfjord Strandhotell.

"
Powered by Labrador CMS