Geir Skeie - garasje kamskjell nett

Spennende mat- og måltidskonferanse i Stavanger

I forbindelse med åpningen av Måltidets Hus i Stavanger, arrangeres Food & Design konferansen mandag 5. mai. Regjerende verdensmester og Bocuse d`Or-vinner Geir Skeie er en av deltakerne.

Publisert

Geir Skeie (nærmest) er en av innlederne på konferansen Food & Design på Måltidets Hus i Stavanger i mai. (Foto: Heidi Fjelland)

- Vi ønsker næringsmiddelprodusenter, dagligvarekjeder, horecabransjen og designbyråer hjertelig velkommen til vårens mest spennende og smakfulle mat- og måltidskonferanse, uttaler Eivind Hålien i arrangementskomiteen.

Skeie på plass

Verdensmester i kokkekunst, Geir Skeie (Midtåsen Solvold AS, Sandefjord), er en av mange deltakere på konferansen.

Geir Skeie og Eivind Hålien. (Foto: Morten Holt)

Design og innovasjon

* Hvordan arbeider noen av Nordens fremste bedrifter med bruk av innovasjon, design og forbrukerinnsikt?* Hva har verdensmester Geir Skeie til felles med bedrifter som Arla, McDonalds og Nespresso?* Hva kjøper fremtidens forbruker?

Det er noen av spørsmålene som det skal gis svar på under konferansen.

- Du får dessuten oppleve enspennende meny av foredragsholdere fra inn- og utland med tanker om nåtid og fremtid, melder Hålien.

Eating-Designer

Eating-Designer Marije Vogelzang, Nederland er også en av deltakerne. Hun er en av Europas mest spennende designere innen måltidsopplevelse og konseptuell tenkning, og aktuell med boken Eat Love og den nyåpnede restauranten Proef Rotterdam.

Foredragsholdere

Noen av deltakerne på konferansen i Stavanger.

Her er innlederne og foredragsholderne under konferansen:

Geir Skeie (verdensmester i kokkekunst) Marije Vogelzang (Eating-Designer, Nederland) Carsten Beck (forskningssjef, Institutt for Framtidsforskning, Danmark) Torben Lohse Friis (Concept Creator, Foodturum ARLA, Danmark / Sverige). Joannis Vendrig og Anne-Birgitte Svae (administrerende direktør i Peppes Pizza og direktør Peppes dagligvare) Sarita Sehipal (Gründer, Taste of India) Bjørn Ringstad (Styreleder, Tind) Anne Mari Hjelle (Assisterende generalsekretær, Den Norske Turistforening) Kai Mjaanes (Etablerings- og eiendomsdirektør, McDonalds Norge)Erik Lerdahl (Innovasjonsleder, Fagforum for Mat og Drikke)

Les mer om programmet her

Påmeldingsfristen for å delta er 17. april. Da koster det 1950 kroner. Melder du deg på etterpå koster det 2450 kroner.

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS