Christmas Caravan
Christmas Caravan

Juletraileren ruller

På landeveien for tiende året på rad: Juletraileren fra Coca-Cola sine reklamefilmer har startet på sin årlige rundtur.

Publisert

Forlengst et juleikon.

For tiende året på rad skal Coca-Cola sin Christmas Caravan glede både store og små i Norge. Traileren som er den samme som i vår kjente julereklame begynte sin juleturné i Fosnavåg 3. desember og avslutter i Hønefoss den 22. desember etter å ha besøkt byer og tettsteder over store deler av landet.

Blitt en juletradisjon

- Dette er blitt en god juletradisjon, og vi møter høye forventninger når vår juletrailer besøker bygd og by, sier operasjonell markedsdirektør i Coca-Cola Drikker, Kathrine S. Ingerø.

Den velkjente julereklamen ble vist for første gang på norske Tv-skjermer i 1996, og Christmas Caravan har besøkt byer og tettsteder hvert år siden 1999.

Populært besøk

Forventingene blant nordmenn er store når desember nærmer seg. Mange får julestemning når Christmas Caravan dukker opp i den kjente julereklamen fra Coca-Cola, og Christmas Caravan blir svært godt mottatt blant innbyggere i byer og tettsteder rundt omkring i Norge.

- Tradisjonen med Christmas Caravan er veldig populær her til lands. Vår forbrukerkontakt mottar fra fem til ti henvendelser hver dag om vår kjørerute og om julereklame fra midten av november. De ivrigste forbrukerne kjører gjerne flere mil for å se Christmas Caravan og den vaskekte julenissen, sier kommunikasjonsdirektør i Coca-Cola, Stein Rømmerud.

Tenner tusen julelys

Coca-Cola Christmas Caravan er ikke til å ta feil av. Den er en klassisk amerikansk Kenworth trekkvogn, med tusenvis av lyspærer påmontert.

På slep har den en stor semihenger med selvlysende julenissedekor og enorme bilder av Coca-Cola nissen med sitt gode, varme og smilende ansikt. Inne i traileren er selvsagt en vaskekte nisse, og han tar seg god tid til å møte fremmøtte barn og foreldre som vil ha en prat og et bilde sammen med julenissen.

Årets julereklame finner du her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS