Continental Airlines
Continental Airlines

Toppkokker endrer menyen hos Continental Airlines

Continental Airlines BusinessFirst er kåret til Verdens beste businessklasse i 2009. Nå lanserer flyselskapet nye menyer komponert av kokker i verdensklasse på sine internasjonale flyreiser.

Publisert

Nå lanserer flyselskapet Continental Airlines nye menyer komponert av kokker i verdensklasse på sine internasjonale flyreiser.

Continental Airlines, som flyr daglige mellom Oslo og New York, fikk prisen for beste businessklasse under den årlige OAG Awards.

Prisen for deles ut etter en avstemning blant flyreisende fra hele verden, med bakgrunn i deres personlige opplevelser de siste 12 månedene. OAG Awards regnes som luftfartsindustriens svar på Oscar.

Ny meny

Flyselskapet toppet også listen da leserne av PAX International Magazine nylig kåret Airline of the Year Food Service.

Nå lanserer Continental en helt ny BusinessFirst meny, som har tatt sju måneder å utvikle, heter det i en pressemelding.

– Vi er glade for å oppdatere våre prisbelønnede BusinessFirst menyer. Våre kunder kan velge fra en meny som harmonerer dagens trender med de mer folkekjære og kulinariske smaksopplevelsene, forteller Tom Grundstad, landssjef for Continental Airlines i Norge.

Kokker i verdensklasse

Forskjellige menyer vil rotere hver måned og variere ut fra hvilken region man befinner seg i. De eksklusive menyene bærer signaturen til noen av verdens største stjernekokker.

Noen av kokkene bak menyene er deriblant James Canora, kjent fra New Yorks ærverdige Delmonico’s og NYC Culinary Events. Continental har også fått med seg Bryan Caswell og Michael Cordúa fra restaurantene Reef og Americas i Huston, sammen med Paul Minnillo fra Baricelli Inn i Cleveland.

– I tillegg er det komponert måltider spesielt med tanke på våre BusinessFirst reisende fra Europa, der stjernekokker fra både Tyskland og Frankrike har kommet med kreative innspill, forteller Grundstad.

Fem retters gourmet i 10 000 meters høyde

BusinessFirst menyene blir av kokkene selv beskrevet som et gourmetmåltid i 10 000 meters høyde. Menyene serveres som et fem retters restaurantmåltid, med bestikk, tøyservietter og porselensservise. Maten er lokalt tilpasset markedene Continental opererer i.

For eksempel tilbys det Sushi-forretter og et komplett japansk måltid som et alternativ til Tokyo-reisende, mens autentiske asiatiske nudelretter serveres på flyginger til Bejing, Shanghai og Hong Kong. Reiser du til Milano eller Roma, kan du ikke overraskende vente deg en fersk pastarett.

– Ved å kun benytte oss av ferske og lokale råvarer, sikrer vi at kundene får den kvaliteten og konsistensen på maten de forventer, sier Grundstad.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS