Myhrvold Gruppen1 nett
Myhrvold Gruppen1 nett

Aktiv 100-åring i fortsatt utvikling

Morselskapet i Myhrvold-Gruppen, T.Myhrvold AS, har nettopp feiret sitt 100-årsjubileum.  Selskapet har vært gjennom en betydelig utvikling de siste 20 årene. Som landsdekkende totalleverandør, er gruppen i dag blant de toneangivende leverandører innen både dagligvare, storkjøkken og matindustri.

Publisert

Styreleder Stein O. Levorsen (til venstre) og daglig leder i Myhrvold Gruppen, Roar Kulvik. (Foto: Privat)

-Vi har lenge sett frem til å gjennomføre denne markeringen, sier daglig leder Roar Kulvik og styreleder Stein Levorsen i Myhrvold-Gruppen.

400 millioner i omsetning

Myhrvold-Gruppen er også etablert med datterselskaper i Sverige og Danmark. I dag er det drøyt 100 ansatte med en årlig omsetning på ca. 400 millioner kroner.

"Selskapet har alltid hatt en solid økonomi. Kvalitetsprodukter, kompetanse samt kundeservice har vært grunnleggende i firmaets oppbygging", heter det i en melding fra T. Myhrvold AS.

Fine utfordringer

- Veien videre ser fortsatt interessant ut, med mange fine utfordringer. Våre ledende produktleverandører er i stadig utvikling for å finne de beste løsninger for våre kunder. Dette er noe våre gode og krevende kunder forventer. Derfor har vi et nært samspill mellom disse aktørene, med presentasjoner, live-cooking, opplæring, kurs med mer, sier Kulvik og Levorsen.

- Vi tar sikte på å fortsatt være en ung, sprek og fremtidsrettet 100 åring med sterkt kundefokus også i årene som kommer, sier de to.

Powered by Labrador CMS