First Hotels logo ny
First Hotels logo ny

First Hotels går inn i Global Hotel Alliance

First Hotels er nå blitt medlem i den voksende alliansen Global Hotel Alliance (GHA), som nå inkluderer et bredt utvalg hoteller i Skandinavia.

Publisert

Gjennom utvidelsen med First Hotels fortsetter GHA å samle noen av verdens mest etterspurte, uavhengige, kvalitetsledende og luksuriøse hotellkjeder under en felles markedsføringsparaply. Dette styrker deres globale nedslagskraft, og gjør det mulig å utvikle seg med sine individuelle identiteter, heter det i en pressemelding.

Nøkkelmarked i Skandnavia

- Skandinavia er et nøkkelmarked for mange av våre medlemmer, og har et betydelig vekstpotensial. First Hotell er en uavhengig, regional hotellkjede med 46 unike hotell i Norge, Danmark og Sverige, og passer perfekt i rollen som et GHA-medlem i Skandinavia, sier GHAs administrerende direktør, Chris Hartley, som er svært fornøyd med utvidelsen med First Hotels.

Micros-Fidelios

– 2010 kommer til å bli et svært spennende år for GHA, tilføyer Hartley.

– Vi vil fortsette å inkludere nye medlemmer i markeder der vi ikke har dekning. Dessuten vil vi introdusere et globalt multibrand lojalitetsprogram, som kommer til å bruke en CSR-plattform spesialtilpasset av vår teknologipartner Micros-Fidelo.

First Hotels bruker allerede Micros-Fidelios teknologi, så integreringen med GHAs produkter og tjenester kommer til å bli problemfri, og innen få uker kan First Hotels kunder nyte spesielle fordeler og en personlig reiseopplevelse på tvers av GHAs 240 hoteller.

Strategisk partner

- For First Hotels er GHA den perfekte strategiske partneren, som gjør det mulig for oss å tilby våre gjester og kunder et mangfold av fordeler og goder på et globalt nivå, sier Michael Telling, administrerende direktør i First Hotels.

– Kombinert med den Skandinaviske alliansen vi nylig undertegnet med Thon Hotel, er dette en milepæl for selskapet. GHA består av 11 unike, sterke merkevarer, og vi i First Hotels er svært stolte over å innlemmes som medlemmer i denne familien, sier Telling.

Les også: First Hotels og Thon Hotels samarbeider

Global Hotel Alliance

Basert på flyselskapenes alliansemodell, er Global Hotel Alliance verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder og merker. Den bruker felles teknologiplattform for å fremme økte inntekter og for å skape kostnadsbesparelser for dets medlemmer. Samtidig tilbyr de økt kjennskap og forebedrede tjenester til kunder på tvers av medlemmene. GHA utgjør på nåværende tidspunkt Anantara, Cham, Doyle, Dusit, First, Kempinski, Landis, Leela, Marco Polo, Omni, Pan Pacific og Parkroyal, som består av 243 kvalitetsledende og luksuriøse hoteller med 60.000 rom i 47 forskjellige land.

Hold deg oppdatert mned vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken

"
Powered by Labrador CMS