Pals logo 1

Minimesse med Pals denne uka

Pals arrangerer i dag, onsdag og torsdag en minimesse i sitt nye kurslokale i Pals Fabrikkutsalg ved Bislett. Messen er beregnet for ansatte i både kantiner (tirsdag 3. november), restauranter og kafeer (onsdag 4. november) og hoteller (torsdag 5. november).

Publisert

– I løpet av de tre dagene vil Pals presentere et utvalg av produktsortimentet, samt spennende demonstrasjoner innenfor de ulike temaene, opplyser Borghild Stenbro i Pals.

Sunt i kantinen

– I dag, tirsdag, vil en representant fra Grete Roede orientere om sunt kosthold, og samtidig vil Pals også vise hva de har å tilby av sunne og smakfulle produkter i kantine, forteller hun videre.

Onsdag vil Cato Syversen i Kaffekoppen Import demonstrere nye

Pals arrangerer i dag, onsdag og torsdag en minimesse i sitt nye kurslokale i Pals Fabrikkutsalg ved Bislett.

kaffedrikker og gi ideer tuk å lage en ny og spennende kaffemeny. Det blir også demonstrasjon av vaskemidler fra Norsk Kaffeinformasjon i tillegg til at Gastronaut AS vil vise oljer og eddiker, samt nyheter på porselen.

Fine kaker med enkle midler

Torsdag vil konditormester og tidligere verdensmester Kent Svensson demonstrere hvordan kakene kan få et eksklusivt utseende med enkle midler. Et eget tema torsdag bli også Pausemat/dessertbordet.

– Vi vil vise rimelige og spennende alternativer til pausemat og desserter, som gir utslag i bedre økonomi, opplyser Stenbro.

Messen pågår fra 14 til 19 i dag, 10 til 18 onsdag og fra 12 til 18 torsdag.

Powered by Labrador CMS