25-metersbassenget på Radisson-hotellet på Beitostølen. (Foto: Morten Holt)
25-metersbassenget på Radisson-hotellet på Beitostølen. (Foto: Morten Holt)

Spasuksess på fjellet

Beitostølen Spa ble etablert på Radisson-hotellet i 2001. I 2003 ble det tatt over av nye eiere, og etter en periode med store kostnader og dyr drift fikk de nye eierne en svært vanskelig start. Driften har vært basert på god kostnadsstyring og kvalitet i tilbudet.

Publisert

25-metersbassenget på Radisson-hotellet på Beitostølen. Treningssenteret i bakgrunnen.(Foto: Morten Holt)

- Fra overtakelsen i 2003 og frem til i dag har Beitostølen SPA vært et senter under stor utvikling og stor endring. Fra å overta en senter med store mørketall er vi nå i gang med 3 året hvor det går med overskudd. I 2007 endte vi på drøye 200 000 i pluss, i 2008 drøye 400 000 i pluss. 2009 ser ut som et stabiliserings år hvor det drives kontrollert med overskudd, opplyser Gjermund Kveno ved Beitostølen Spa.

Kostnadsstyring

- Finanskrisen har påvirket oss som mange andre, men ved hjelp av kostnadsstyring og faste lave kostnader kan vi fortsatt drifte med overskudd og ikke minst gi det kundene vil ha, profesjonelle medarbeidere med bred kunnskap som gir kundene en helt spesiell fjellopplevelse, sier han videre.

Helhetlig tilbud

Beitostølen Spa har et helhetlig tilbud på trening, helse og velvære, og Kveno utdyper:

Velvære/ spa: Siden 2003 har bedriften brukt de samme produktene, det er gjort en stor jobb for å kvalitetssikre og forbedre hver eneste behandling. I dag er det stabil arbeidskraft med bred kompetanse på kropp, ansikt og hudbehandlinger.

Trening:Fysisk aktivitet og velvære henger tett sammen. På Beitostølen har det en stor treningsavdeling med faste spinning og aerobictimer hver uke. Totalt er det ca. 200 faste medlemmer som benytter seg av medlemskap. Mange hyttefolk benytter seg av tilbudet sammen med alle de som tar dropin timer ved enkelt besøk på Beitostølen.

Fysioterapi:Å ha et bredt tilbud, med en klinisk forankring er svært viktig. Fysioterapien ved Beitostølen Spa har etter at Øystre Slidre kommune etablerte driftstilskudd vært en utrolig solskinnshistorie. Pågangen er stor fra hele distriktet og det er et større behov enn det man klarer å dekke.

Pressemelding

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS