Terje Ness nett2
Terje Ness nett2

Terje Ness tilbake på Oro

Terje Ness er tilbake på Oro, nå sammen med Rune Pal. Ness vant Bocuse d`Or i 1999 og åpnet Oro året etter. Etter å ha oppnådd en stjerne i Guide Michelin, ga han seg i 2004. Året etter mistet Oro stjernen, mens Haga, Terje Ness` nye prosjekt fikk en stjerne i restaurantbibelen. Nå er han tilbake på Oro Restaurant Terje Ness.

Publisert

Terje Ness (bildet) er tilbake på Oro. (Foto: Morten Holt)

"Rune Pal blir ansvarlig for Oro bar - et uformelt sted åpent fra lunch og ut i de små timer. Rune Pal er kokkenes kokk. Han har universell respekt i bransjen for rene, intense smaker og evne til å kombinere mat og vin. Pal har blant annet stått bak restauranter som Fogo, Klosteret og Brasserie Blanche", heter det i en pressemelding fra Oro Restaurant Terje Ness.

Nylig åpnet

"Oro åpnet offisielt tirsdag 12. mai og vi har tatt fatt på oppgaven å tilby dere kvalitet og gode måltidsopplevelser. Kjøkkenet er åpent fra mandag til lørdag klokka 17.00 til 22.00", heter det videre i pressemeldingen.

Terje Ness driver også Haga Restaurant (bildet), og er også involvert i restauranten Cru på Majorstua. (Foto: Morten Holt)

- Oro Bar er stedet for en god lunsj-, middag- og baropplevelse. Vi satser på en enkel og ærlig meny med de beste råvarer. Vår filosofi er å gi våre gjester smaksopplevelser, valgmuligheter, rask service og kvalitet til en god pris. På kveldstid blir Oro Bar stedet for voksne med fin musikk og god stemning, melder Terje Ness

Lunsj på Oro Bar

Terje Ness (til venstre) i samtale med Halvor Heuch fra Arcus. (Foto: Morten Holt)

Oro tilbyr også spesielle lunsjkort som gir 10 valgfrie lunsjretter for 1000 kroner.

"Enkelt regnskapsmessig for ditt firma. Lunsjen serveres fra klokka 12 hver ukedag", heter det videre.

Oro Chambre

- I Oro Chambre tilbyr vi et lokale som passer for dere som ønsker å sitte for dere selv. Oro Chambre passer for selskaper fra 12 til 30 personer. Oro Chambre er også et godt møtelokale på dagtid. Vi tilbyr møtelokaler for 12 til 50 personer, og det er fullt mulig å kombinere lunsj eller middag og møtemat/drikke, opplyser Ness.

Mer informasjon på Oros hjemmesider

"
Powered by Labrador CMS