Hvitvin og rødvin colourbox nett

Vin- og brennevinsleverandørenes forening vokser

Vin- og brennevinsleverandørenes forening (VBF) er i sterk vekst. Åtte nye selskaper har meldt seg inn i 2009, og VBF har nå 43 medlemmer. Nylig ble Pål Atle Skjervengen gjenvalgt som styreleder på årsmøtet.

Publisert

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

VBF har hittil i år hatt en medlemsvekst på åtte nye medlemmer. De nye medlemmene er Best Buys, Concha y Toro Norway, Eureka Wine, Foster`s Norway, Interbev, Procura, Puntervold og Vingrossisten.

Alkoholholdige drikker

Firmaer som forhandler og/eller produserer alkoholholdig drikk på det norske markedet og som har gyldig godkjenning og tilfredsstiller myndighetenes krav for slik virksomhet, kan bli medlem.

VBF har også opprettet en produsentseksjon for norske produsenter av

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

vin og brennevin.

Profesjonell bransjeorganisasjon

- Omtrent 75 prosent av omsetningen på Vinmonopolet er fra medlemmer i VBF. Det er gledelig at flere ser fordelene ved å være med i en profesjonell bransjeorganisasjon, sier generalsekretær Ingunn Jordheim i VBF.

VBF ble grunnlagt i 1905.

Det nye styret

Administrerende direktør Pål Atle Skjervengen i Fondberg ble gjenvalgt som styreleder på årsmøtet 4. juni.

I tillegg ble Inge Hilland fra Moestue Grape Selections, Morten Hauger fra Bacardi, Martin Tobiasson fra Foster`s og Erik Amundsen fra Pernod Ricard valgt inn.

Styremedlemmer som ikke var på valg er Svein Harald Røine, Altia, Jan Tore Føsund, Arcus Gruppen og Stefan Norberg, Solera.

Du finner mer informasjon om VBF her

"
Powered by Labrador CMS