Området Buffet

Buffet 2010 neste uke

Onsdag 14. og torsdag 15. april arrangeres bransjearrangementet Buffet 2010 i Stavanger Forum. Enten du er en servitør på den lokale puben, lager mat på bedriftens kantine eller om du er innkjøpssjef for et stort hotell, så sikter arrangørene etter å lage et arrangement for deg.

Publisert

Fra messeområdet i Stavanger.

- I god Buffet-tradisjon lager vi utstilling hvor det presenteres et mangfold av produkter og tjenester. Utstillere viser frem det nyeste og beste de kan by på, forteller Debb Ims, prosjektleder for Buffet 2010.

I utstillingsområdet vil det være en matfaglig arena med et komplett program med kokkespill fra bransjens beste. Her vil besøkende kunne hente inspirasjon via demonstrasjoner av siste nytt innen bruk av produkter og teknikker. Presentasjonene skreddersys til forskjellige grupper innen kantiner, institusjoner og restauranter.

Innledere

– Vi kan nevne navn som Torsten Vildegaard fra NOMA, Gunnar Kvamme fra St. Olavs Hospital og Atle Lura fra Wilberg/Statoil. I tillegg til programmet med gjestekokker, vil utstillerne begeistre publikum med sine demonstrasjoner, opplyser Ims.

Med foredrag fra blant andre "Institute of Brilliant Failures", trendspotter Anneke Ammerlaan, Kavlis FoU Direktør og "Rakfisk fra Valdres" vil konferansen Food & Innovation ta for seg hvordan fiaskoer kan snus til suksess, og hvordan trender kan brukes til konseptutvikling.

Knytte kontakter

– Vi planlegger kveldstreff og omvisning for utstillere i utstillingsområdet. Her vil du kunne treffe nye og gamle forbindelser fra bransjen i en hyggelig setting med mat og drikke. For de som ønsker å fortsette kvelden, kan turen gå videre til Stavanger sentrum der flere av byens utesteder vil by på et spennende supplement med Stavanger Vinfest, opplyses det fra arrangøren.

Les mer om arrangementet på Buffets hjemmeside

"
Powered by Labrador CMS