Lofothavn1

Lofoten SuiteHotel er åpnet

Et nytt hotellsegment i Nord-Norge og kanskje et av Norges mest spektakulære hotellanlegg som utvikles sammen med Best Western Svolvær Hotell Lofoten. Lofoten SuiteHotel på kaikanten i Svolvær åpnet offisielt i begynnelsen av april. Det er Kirsti Liland som driver hotellet sammen med sin ektemann Børre Henningsen. Første byggetrinn, som nå er åpnet, består av 12 suiter med totalt 27 rom.

Publisert

Bildetekst her...

Lofoten Suitehotel er en del av prosjektet LofotHavn, som har ønsket å utvikle dette til et av Norges fineste hotellprosjekter. Unik beliggenhet, fremtreden arkitektur og høy kvalitet vil kjennetegne prosjektet.

I første byggetrinn er det oppført 12 suiter med 27 rom.

Les mer på hotellets hjemmeside

Panorama mot Lofoten

Alle rom vil ha privat bad og noen av suitene har også badstue. Suitene har balkong med panoramautsikt mot Vestfjorden eller torget i Svolvær. Alle rommene har egne nøkler og eget bad, slik at folk som ikke kjenner hverandre kan bo i samme enhet

I kjelleren er det tilgang til garasje. I første etasje vil det være gourmetrestaurant, sjømatbar, gourmetbutikk, tøff bar, bokhandel og suvenirer.

Berglund er med

"

Lofoten SuiteHotel ligger helt nede på kaikanten - med utsikt mot fjellene i Lofoten (Foto: Blå Arkitektur Landskap ab/Lofothavn.com)

Lofoten SuiteHotel er som nevnt en del av Lofothavn, der du også finner spisestedene Restaurant Du Verden og Norden Bar & Kjøkken, som ledes av velkjente Roy Magne Berglund, Bacalao Bar (lunsjbar og utested), Kringla Bakeri og kaffebaren Delikatessen.

Les mer på Lofothavns hjemmeside

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS