Thon Hotel Alta

Nytt Thon-hotell i Alta

Mandag 26. april åpner Thon Hotels sitt andre hotell i Alta, Thon Hotel Alta. Hotellet ligger i sentrum av byen, i direkte tilknytning til Alta Senter. Hotellet, som skal ledes av Hilde Bjørkli (38), har 150 rom og møteromsfasiliteter.

Publisert

Fra ett av hotellrommene på Thon Hotel Alta. (Foto: Thon Hotels)

– Finnmark fylke er et satsningsområde for Thon Hotels. Jeg er glad for å kunne åpne dette nye hotellet i Alta, sier administrerende direktør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen, og tilføyer

– Thon Hotels har stort fokus på de nordligste fylkene og i løpet av tre uker i månedsskiftet april/mai i år åpner vi hoteller i Tromsø, Alta og Kirkenes.

Bjørkli direktør

Det er Hilde Bjørkli (38) som inntar direktørstolen på Thon Hotel Alta. Hun kommer fra stillingen som markedssjef i Finnmark Reiseliv. Thon Hotels har fra før Thon Hotel Vica i Alta og får nå til sammen over 170 rom i byen.

Thon Hotel Alta er et hotell i City-konseptet, som er definert som et sentralt beliggende forretningshotell med god komfort, rettet mot jobbreisende og privatpersoner. Hotellet får to møterom med en maksimal kapasitet på 70 personer. Hotellet kan tilby enkel servering i forbindelse med møter.

Powered by Labrador CMS