Bardøla Høyfjellshotell
Bardøla Høyfjellshotell

Ny direktør på Bardøla Høyfjellshotell

Eierne av Bardøla Høyfjellshotell, Roger Espeli og Terje Simonsen, har nå fått med seg Holtefjellgruppen som en tredje eier. Samtidig er Arill Ottersen, som kommer fra en lederstilling i Holtefjellgruppen, ansatt som ny administrerende direktør, heter det i en melding fra Bardøla Høyfjellshotell.

Publisert

Bardøla Høyfjellshotell i vinterskrud. (Foto: Hotellet)

Holtefjellgruppen har hovedsete i Drammen og er aktive og operative innenfor eiendomsutvikling, utleievirksomhet og drift av ulike selskaper.

Selskapet har kompetanse innenfor både eiendomsforvaltning, reiseliv, entreprenørvirksomhet og detaljhandel.

Arill Ottersen overtar som direktør

Roger Espeli startet sin arbeidsdag på Bardøla Høyfjellshotell i 1992, og har de siste 10 årene vært administrerende direktør ved hotellet.

Disse årene har vært utrolig flotte og innholdsrike for både Roger og Bardøla. Som et ledd i et personlig verdivalg og en bevisst driftssatsing så overlater han nå roret til Arill Ottersen som administrerende direktør.

Erfaring

Arill Ottersen har ledererfaring fra både by-, konferanse- og resorthoteller på steder som Kongsberg, Gardermoen og Geilo.

Han er bedriftsøkonom fra BI, har Norsk hotellhøyskole, fagbrev og befalsutdannelse fra sjøforsvaret. Arill Ottersen kommer nå fra lederstilling innen Holtefjellgruppen.

Espeli blir styreleder

Terje Simonsen vil fortsette som driftssjef i en enda mer sentral rolle og i tillegg til at Roger Espeli blir styreleder vil dette sammen med den nye grupperingen bidra til å sikre kontinuitet i Bardølas kvalitetsprofil og posisjon i markedet.

Powered by Labrador CMS