Bjorli snøhotell3

Bjorli Snøhotell for fjerde gang

Bjorli Snøhotell er i ferd med å ta form for fjerde gang, og førstkommende lørdag (11. desember) er det åpning av årets vintersesong. Etter alt å dømme er dette det første is- og snøhotellet som åpnes denne sesongen.

Publisert

Bjorli Snøhotell åpnes for fjerde gang. (Foto: Classic Norway Hotels)

Hotellet har også sin egen isbar som er åpen under åpningsdagen. Drinkene skal serveres i barens egne isglass.

Hotellrommene i snøhotellet blir noe endret fra tidligere sesongene. De blir litt større, og det blir rom med to til fem senger. Driverne av hotellet opplyser at det er de rommene med plass til 4-5 personer som har vært de mest populære de foregående sesongene.

Det blir også bygd en stor spesialdesignet brudesuite som blir liggende i en egen fløy av snøhotellet.

Les mer om ishotellet her

Classic Norway Hotels

"

Foto: Classic Norway Hotels

Like ved ishotellet finner du også Bjorligard Hotell, som har managementet for Bjorli Snøhotell.

Det er Classic Norway Hotels som driver hotellet. Kjeden består av 10 hoteller i Møre og Romsdal, samt dette helt nord i Oppland. Hotellene er hver for seg unike og ligger på steder som både representerer unike naturopplevelser og topp muligheter for spennende og innholdsrike aktiviteter.

Les mer om Classic Norway Hotels her

Iskunstner Istad

"

Det har gått med mellom 15 og 20 millioner liter vann for produsere snø til hele hotellet. (Foto: Classic Norway Hotels)

Som tidligere er det iskunstner Peder Istad som har hatt det kunstneriske ansvaret, og ifølge en pressemelding har han lagt lista ekstra høyt i år. Konstruksjonen er mer komplisert, men også mer spennende enn noensinne. Hovedkonstruksjonen er i snø, og det har gått med mellom 15 og 20 millioner liter vann for produsere snø til hele hotellet.

I år har Istad satt sammen et iskunstteam på åtte personer som er i ferd med å forme 30 til 40 tonn med krystallklar is til kunst og inventar til åpningen lørdag.

Du kan lese mer om Peder Istad her

Biskop Fiske åpner

"

Kapellet på snøhotellet rommer 120 personer. (Foto: Classic Norway Hotels)

Det er biskopen i Hamar Bispedømme, Solveig Fiske, som står for den offisielle åpningen lørdag 11. desember.

Fiske skal også holde en minimesse i Bjorli Iskapell etter den offisielle åpningen lørdag ettermiddag. Iskapellet har publikumsplass til 120 personer.

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS