Pulioo pizza

Nostalgisk pizzeria en braksuksess

Den suksessombruste restauratøren Keith McNally er i ferd med å skrive en ny suksesshistorie i New York. Den nyåpnede pizzeriaen Pulino’s, stappet med Lower East Sides hipstere, er et konsept med nostalgisk interiør koblet med høyt kommersielt tempo og vekt på kjent og kjær mat samt et utpreget ”gjestedemokrati”.

Publisert

Pulino’s serverer den italienske klassikeren polpettini, som er en pizza med kjøttboller.

Dette ifølge aftenposten.no. Keith McNally er nettopp blitt hånet i New York Magazine for å ha kastet seg på pizzatrenden noen år etter alle andre. Men først og fremst slaktet anmelderen den høye lyden («som å stå helt foran på en U2-konsert»), og «det komisk hippe klientellet: Indiefilm-moguler, kvartalets tatoveringssjappe-eier, og mannlige modeller med skjegg».

McNally har gått til et rasende motangrep ved å forsvare sine gjester og den atmosfæren de trekkes mot. At en eller annen hysterisk trendnisse mener han burde ha satset på pizzabransjen for flere år siden, gir han blaffen i.

"

"Et konsept med nostalgisk interiør koblet med høyt kommersielt tempo."

Keith McNally er tidligere mest kjent for The Odeon, Balthazar, Pastis og Schiller’s, nå også for sin klassiske saloon, kjendistunge Minetta Tavern.

De åtte spisestedene McNally eier, alle på nedre del av Manhattan, omsetter for over en halv milliard kroner og har 1100 ansatte.

De fleste stamgjestene nevner tempoet, pulsen, energien og stemningen blant gjestene – partystemningen – som det mest attraktive ved McNallys spisesteder, skriver aftenposten.no.

Fastfood.no

"
Powered by Labrador CMS