Horeca forside 01 10 nett

Årets første Horeca på vei

Årets første utgave av Horeca er nå på vei til abonnentene. Hovedtemaene i denne utgaven er fremtidens mat og frokost. Dessuten er det et stort portrettintervju med Hele Norges matmor, Ingrid Espelid Hovig.

Publisert

Horecas omslag nummer 1 2010. (Foto: Morten Holt/layout: Tove Sissel Larsgård)

Espelid Hovig har helt siden hun debuterte på TV-skjermen for over 50 år siden, vært en svært sentral og kjent skikkelse i mat-Norge. Vi har bedt henne se litt inn i fremtiden. Hva slags mat vil vi ha om 10 og 20 år?

I sitt 86. år holder hun fortsatt koken, og representerer både i inn- og utland.

Les portrettet om Ingrid Espelid Hovig i Horeca nummer 1 2010

Frokost

"

Administrerende direktør på Refsnes Gods, Eyvind Schøyen er fornøyd med den nye frokostløsningen hotellet på Jeløya. (Foto: Morten Holt)

Frokost er vårt hovedtema i dette nummeret. Vi har blant annet besøkt Refsnes Gods. Der har de forsøkt en helt ny form for frokostservering denne vinteren. Tidligere er den servert inne i hotellet i den kjente Restaurant Munch.

Nå har de flyttet frokostserveringen ut i Paviljongen i hagen, noe som blant annet fører til at gjestene må ut på en liten luftetur i hagen før de får servert frokost.

Les om nyskapningen og erfaringene så langt i Horeca nummer 1 2010.

Typebedrift

"

Berlevåg Pensjonat og Camping er et av Norges nordligste overnattingssteder. (Foto: Morten Holt)

Vår typebedrift denne gangen er Paa Bordet på Lillehammer.

Paa Bordet har på få år doblet omsetningen. Det skyldes ikke restaurantdriften, men økt satsing på catering. – Men restauranten skal likevel ha en stor del av æren, sier Atle Granbu.

Ellers er det reportasjer fra Berlevåg Pensjonat & Camping, fra Familia Hotel i Paris, fra Grythyttan og Ronnums Herrgård i Sverige, Läntmannen og fra Voksentoppen, for å nevne noen.

Les om Paa Bordet og mange andre reportasjer i Horeca nummer 1 2010.

Faste spalter

Horeca er noe omgjort i forhold til det siste nummeret i fjor. Du vil sannsynligvis ikke legge så veldig mye merke til det, men vi håper at du som leser vil merke en positiv forskjell. Småstoffet er noe mer delt opp, og vignetter er noe endret - for å gjøre magasinet vårt enda mer lesbart for deg.

De faste spaltene Bransjenytt, Nytt om navn, Selskapsnytt, Produkter, Websiden, Bransjekalender og messenytt og Verden Rundt er fortsatt på plass. I tillegg har vi våre nye spalter Landet Rundt og Norden Rundt.

God lesning

Du kan abonnere på Horeca her.

"
Powered by Labrador CMS