Hege Nordtorp Larsen Terningen Kafe

Åpner Hedmarks største spisested

1200 mennesker skal serveres daglig på Terningen Kafé på Terningen Arena i Elverum. Kafeen, som blir Hedmarks største spisested, åpnes i januar, og skal ledes av Hege Nordtorp Larsen. Terningen Kafé eies og drives av Studentsamskipnaden i Hedmark (SiH).

Publisert

Hege Nordtorp Larsen blir daglig leder for det som blir Hedmarks største spisested, Terningen Kafé i Elverum (Foto: Knut Fjeld, Østlendingen)

Over 1200 personer vil ha sitt daglige virke på Terningen Arena, og de aller fleste av disse vil ta i bruk den nye kafé- og kantinemuligheten.

10 ansatte

10 ansatte skal sørge for mat og drikke til alle. Stillingene i den nye kafeen var ettertraktet. Det var nemlig nær 150 søkere til ni stillinger, skriver Østlendingen.

I tillegg til å selge varm og kald og mat til studenter, ansatte og besøkende mellom klokka 8 og 21 alle ukedager, vil kafeen også påta seg store og små arrangementer hele uka.

Fleksibel løsning

Kafeen ligger i første etasje på Terningen Arena, noe som gir en særdeles fleksibel planløsning.

Terningen Arena. (Foto: Terningen Arena)

– Vi kan tilpasse oss nesten hva som helst; fra de små lukkede selskapene med inntil 28 gjester i et eget rom, opp til de helt store begivenhetene med mange hundre mennesker, sier daglig leder Hege Nordtorp Larsen til Østlendingen.

Les også: 14 000 middager og 8000 olapakker på Terningmoen under Landsskytterstevnet

Noe for alle

Det skal etableres en stor salatbar sentralt i kafeen. Vi skal ha en sunn profil – med mye frukt og grønt, sier Nordtorp Larsen.

– Samtidig må vi ha et tilbud til alle. Smaken er som forskjellig. Vi tenker også i lokalt og regionalt, og kommer til å servere god, gammeldags tradisjonskost med røtter i distriktet, som for eksempel klubb og duppe, sier hun til lokalavisen.

Bransjeerfaring

Nordtorp Larsen er kantineleder på Sykepleierhøgskolen i Elverum på fjerde året, men får en glidende overgang til ny arbeidsplass og vesentlig større ansvar i den nye store kafeen frem mot åpningen.

Tidligere har hun blant annet arbeidet på Hotel Norge i Bergen og Continental i Oslo.

Gammelt navn

Terningen Kafé er ikke noe nytt navn på et spisested i Elverum. Gjennom mange år var nemlig gamle Terningen Kafé et mye besøkt serveringssted i sentrum av byen.

Men kafeen, som ble åpnet i 1957, ble stengt i 1978. 33 år senere dukker altså Terningen Kafé opp igjen i Elverum.

Les mer om kafeen i Østlendingens nettutgave

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"
Powered by Labrador CMS