Rendalen Kjøtt bil
Rendalen Kjøtt bil

Tung markedsføring fra Rendalen

Rendalen Kjøtt AS satser på tung reklame – for sin egen kommune. På den nye transportbilen til kjøttforedlingsbedriften markedsføres Sør-Norges største kommune, Rendalen Kjøtt AS og produktet Rendalshakk på best mulig måte. Seks dager i uka er den på vegnettet helt fra Namsos i nord til Fredrikstad i sør.

Publisert

På den nye transportbilen til kjøttforedlingsbedriften Rendalen Kjøtt AS markedsføres Sør-Norges største kommune, Rendalen Kjøtt AS og produktet Rendalshakk på best mulig måte. (Foto: Privat)

Den er iøynefallende den nye transportbilen som kjører for Rendalen Kjøtt AS og satt i trafikk etter nyttår.

Den 50 tonn tunge semitraileren har Rendalen Kjøtt AS` logo, bilde av det 1755 meter høye og ruvende fjellet Rendalssølen og egenreklame for Rendalshakk på sidene. Med store bokstaver er det også skrevet: Tradisjonsmat fra Rendalen på trailersidene.

Rendalshakk selger

– Denne dekoreringen er et initiativ fra Rendalen Kjøtt selv, sier styreleder Hallgeir Lomnes.

Rendalen Kjøtt sin transportavtale er med firmaet Litra, men de leier inn Leiv Sand AS som speditør på denne ruta, skriver Østlendingen.

– Det ser ut til at stadig flere storhusholdninger, institusjoner og steder med storkjøkken får øynene opp for vår lettvinte, ferdiglagde og næringsrike Rendalshakk, sier Hallgeir Lomnes i Rendalen Kjøtt AS.

Siden lanseringen i oktober i fjor er det solgt godt over fire tonn Rendalshakk fram til nyttår.

Les også: Rendalshakk for storhusholdningsmarkedet

"

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS