Årets matgledehotell Rica Nidelven nett

Årets Matgledepriser 2010

Påmeldingen til Årets Matglede er i gang. Hvem vinner hedersprisene og en tur til verdensmesterskapet i kokkekunst, Bocuse d’Or?

Publisert

Årets Matgledehotell i 2009 ble Rica Nidelven. Fra venstre Kåre Løvseth. Lisbeth Størvold og Lars Erik Vesterdal. Nå skal nye vinnere kåres.

Årets Matglede-konkurranse arrangeres av TINE i samarbeid med Norges Kokkemesteres Landsforening, og er en feiring av matkultur, bordets gleder og menneskene som skaper matglede utenom det vanlige.

Konkurransen har som mål å skape gode og sunne matopplevelser for gjesten, og vinnerne blir kåret ut fra evnen til å skape kreativitet med TINEs produkter med fokus på gode og sunne matopplevelser gjennom hele dagen.

Søken etter Norges beste kantine, hotell og fastfood

Konkurransen avholdes i tre kategorier: Årets Matglede Hotell, Årets Matglede Kantine og Årets Matglede Fastfood.

De heldige vinnerne i hver kategori vil få en flott statuett og ett års gratisabonnement på NKLs fagblad Kjøkkensjefen.

Det vanker også en flott reisepremie for vinnerbedriftene, en matfaglig tur for to personer til Bocuse d`Or i Lyon i 2011.

Få frem hverdagsheltene

Årets Matgledepris 2009 gikk til Wilberg. Fra venstre Siri Jansson Berg, Atle Lura og Hilde Thomassen.

Årets Matglede er en søken etter de mest inspirerende, motiverende og matglade bedriftene i Norge.

Hensikten med prisen er å få frem hverdagsheltene som bidrar til å spre matglede til det norske folk. Fjorårets matgledekonkurranse ble en stor suksess. Over 100 bedrifter fra hele landet var med i 2009, og juryformann og sisteleddsjef Brita Unnerud i TINE Storhusholdning var svært fornøyd med alle de påmeldte.

– Det ble gjort en stor innsats fra alle deltakerne gjennom hele året i fjor. Alle viste matglede utenom det vanlige, og engasjementet og viljen til å vinne var svært høy, sier Unnerud, og legger til at hun gleder seg til å se enda sterkere innsats og økt matglede hos deltakerne i 2010.

Elektronisk påmelding

Årets Matglede arrangeres i år for tredje gang. Nytt av året er at påmeldingen foregår elektronisk, og at alle deltakere vil få tilgang til materiell, tips og råd fra TINE og NKL direkte på sin egen matgledeside.

- Dette vil bidra til tettere oppfølging og kontakt mellom bedriften, NKL og TINE, sier Unnerud.

– Så snart din bedrift er registrert, vil du motta en e-post med ditt passord til dine personlige sider på disse nettsidene. Her vil du få muligheten til å laste opp informasjon og dokumentasjon på bedriftens fremgang, samtidig som du får tilgang til spesialtilpasset materiell, tips og råd fra Årets Matglede, NKL og oss i TINE. Vårt mål er å øke matgleden, spre inspirasjon og øke vinnersjansene til alle som er med, sier Unnerud.

Frem til 30. juni

Registreringsskjemaet finner du her, og påmeldingen er åpen fra 11. januar til 30. juni 2010. Sisteleddsjef og juryformann Brita Unnerud råder likevel alle til å melde seg på tidlig i konkurranseperioden.

– Husk at desto raskere du kommer i gang med Årets Matglede, jo lengre tid har du på å skape endringer og spre matglede blant både gjester og ansatte på ditt sted, sier hun. For mer informasjon om Årets Matglede, konkurransen og påmelding, se Årets Matgledesider.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS