Best Western fargelogo
Best Western fargelogo

Best Western introduserer Best Western to Go iPhone applikasjon

Med Best Western to Go kan du finne hoteller og gjøre reservasjoner på et hvilket som helst Best Western-hoteller i hele verden.

Publisert

Best Western introduserer Best Western to Go -iPhone applikasjon.

Tjenesten er gratis og kan lastes ned fra http://www.bestwestern.com/iphone/. Når tjenesten er lastet ned og den åpnes, vil den lokalisere hvor man befinner seg i verden og hvilke Best Western-hoteller som er i nærheten.

- Tilgjengelig for den reisende

– Vi ønsker å være tilgjengelig for den reisende uansett hvor man skulle befinne seg, og derfor er mobil tilgjengelighet et naturlig og riktig steg med hensyn til dette, sier Dorothy Dowling, Senior Vice President of Marketing and Sales for Best Western.

Best Western International kan også avsløre at det kommer flere oppgraderinger på tjenesten i løpet at 2010. I tillegg vil Best Western introdusere applikasjoner for andre mobilplattformer inkludert Blackberry og Android.

Hovedpunkter hos ”Best Western to Go” er:

Søke hotell og gjøre en reservasjon: Finne og booke mer enn 4 000 Best Western-hoteller i over 80 land.

Program: Lage en agenda og legge inn attraksjoner og restauranter. Når dette er lagt inn, kan brukere enkelt finne sin posisjon ved å bruke GPS kartet.

Personlig tilpasset: Legge til og kategorisere favorittsteder med mulighet for å legge til bilder og beskrivelser for å huske stedene bedre.

Sosialisér: Holde kontakten med familie og venner ved å dele en opplevelse, som for eksempel en lunsj på en fantastisk restaurant eller hva du har kjøpt av suvenirer. Reisende kan laste opp informasjon direkte fra tjenesten til Facebook, sende en e-mail eller til andre iPhone brukere.

Pressemelding

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS