Bache Gabrielsen1
Bache Gabrielsen1

Orcan Beverage endrer navn til Bache-Gabrielsen Norge

Orcan Beverage endrer navn til Bache-Gabrielsen Norge. - Med nytt firmanavn bekrefter Bache-Gabrielsen Norge sitt langsiktige og lidenskapelige forhold til cognac, familien Bache-Gabrielsen og deres produkter, heter det i en pressemelding.

Publisert

”Med bakgrunn i utrykket ”kall en spade en spade”, mener vi at våre kunder og forbindelser med denne endring lettere vil få forståelsen av vårt hovedvirke som markedsførere og representanter for Cognachuset Bache-Gabrielsen. Våre markeder er i hovedsak Norge, Danmark og tilstøtende duty-free områder”, heter det i en pressemelding.

Bredt sortiment

Videre skrives det i meldingen at ”huset Bache-Gabrielsen er i dag - som i går, en av de viktigste leverandørene av cognac til det norske marked, ikke bare er de ledende med en markedsandel på omkring 33 prosent, de har også ett av de bredeste sortimentene. Det være seg fra den yngste og livligste Very Superior, til cognac som har ligget på eikefat gjennom flere generasjoner”

I tillegg til cognac vil vi som tidligere fortsatt representere øvrige vin- og brennevinsmerker.

- Med optimisme og stolthet ser vi frem til å arbeide under navnet Bache-Gabrielsen, skriver Ola Nersnæs i en pressemelding.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS