Scandic Haugesund entre

Scandic Haugesund åpnes

Scandic har tatt mål av seg å bli Norges største hotellkjede. Nå åpner kjeden Scandic Haugesund på tomten til Folkets Hus. Hotellet med 153 rom har en attraktiv beliggenhet vegg-i-vegg med kino- og festivalsenteret i byen og vil dermed være et viktig bidrag til byens rike kulturliv.

Publisert

Nå åpnes Scandic Haugesund. (Illustrasjon: Scandic)

– 153 moderne hotellrom, designrestaurant, konferansefasiliteter med plass til 120 personer og en trivelig lobbybar med kaffe latte og sunne middagsretter. Dette er noe av det Scandic kan tilby tilreisende og byens befolkning når hotellet nå åpner dørene for sine gjester. Vi er stolte av det vi har fått til i Haugesund, meddeler hotelldirektør Bengt Nordang

Tilbake til hjembyen

Inngangen til Scandic Haugesund, som åpner 1. mars.

Hotelldirektøren er selv født i Haugesund, og har i mange år jobbet i Radisson SAS i Oslo og Stavanger.

Nå er han meget tilfreds med å kunne vende hjem for å være sjef for byens nye storstue.

Med seg har han over 20 medarbeidere.

Nordisk design

”Miljø, design og tilgjengelighet er stikkord for Scandics virksomhet. Alle de 153 rommene har nordisk design, og er bygget i henhold til svanens kriterier for miljøhotell. 15 av rommene er også spesialtilpassede handikaprom, i tråd med Scandics fokus på smarte løsninger"

"Hotellet er et viktig tilskudd til hele Rogaland, som er valgt ut av Miljøverndepartementet til å være ett av åtte pilotfylker for Universell Utforming”, heter det i en pressemelding fra Scandic Haugesund.

Les mer om hotellet her

"
Powered by Labrador CMS