GeitmyraAndreasViestad

Viestad åpner matkultursenteret

Torsdag 1. september åpner dørene til Andreas Viestads matkultursenter for barn. Mills DA er en sentral samarbeidspartner og støttespiller for driften på Geitmyra. - Det har vært to år med forberedelser, og nå er det godt å komme i gang. Med å få barn ut i hagen og inn på kjøkkenet, sier Andreas Viestad.

Publisert

Torsdag 1. september åpner dørene til Andreas Viestads matkultursenter for barn. (Foto: Mette Randem/Geitmyra)

- Gjennom å støtte Geitmyra matkultursenter ønsker vi å bidra til at barn og unge skal oppleve matglede og få kunnskap og ferdigheter om matlaging og matkultur. Vi har et felles engasjement for å formidle kunnskap og skape begeistring på kjøkkenet for små og store, sier Gunn Kirsti Løkka, Merkevaredirektør i Mills DA.

Matkulturelt senter for barn

Geitmyra gård i Oslo åpner undervisningslokalene høsten 2011. Gården blir et matkultursenter for barn, med fokus på matglede, matens opprinnelse og grunnleggende prinsipper bak matlaging og smak.

- Samarbeidet med Geitmyra er også et bidrag til internkulturen hos oss, og vi ser frem til å bruke den flotte gården til arrangementer for våre medarbeidere og samarbeidspartnere, sier Løkka.

Geitmyra Matkultursenter

Geitmyra Matkultursenter skal bidra til at så mange barn og unge som mulig blir glad i mat som gjør dem godt. Aktivitetene skal i første rekke rette seg mot barn mellom 5 og 15 år i tilknytning til skole, barnehage, SFO/Aktivitetsskolen, kurs på fritiden og ”Åpen gård”.

Initiativet kommer fra den kjente matskribenten Andreas Viestad. Matkultursenteret er en stiftelse og drives med støtte fra det offentlige og private. Mills DA er en av flere støttespillere.

Mills DA

Mills DA er en næringsmiddelbedrift som produserer og markedsfører ledende merkevarer som Vita hjertego`, Mills, Delikat, Soft Flora og Melange. Produktene finnes i nær sagt alle norske hjem og spiller en viktig rolle i folks dagligliv. Mills DA har produsert næringsmidler i over 125 år, og ser opplysningsarbeid knyttet til ernæring og kosthold som en viktig del av virksomheten.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS