WestadStorkjøkken

30 år med storkjøkken

Familiebedriften Westad Storkjøkken i Møre og Romsdal feirer 30-årsjubileum i bransjen. – Kvalitet og service har vært de viktigste suksessfaktorene våre gjennom disse årene. Et godt forhold til kunden står alltid øverst på dagsordenen, bedyrer daglig leder Per Bjørnar Westad (43).

Publisert

Per Bjørnar Westad (til høyre) er daglig leder for Westad Storkjøkken. Her sammen med servicetekniker Sigmund Kristiansen. (Foto: Janne Nakken Næringsliv Møre og Romsdal)

– Vi leverer alt fra teskjeer til komplette storkjøkken, og tegner og prosjekter anlegg. Vårt hovedområde er Møre og Romsdal og Nordfjord, opplyser Westad.

– Det hele begynte tidlig på 80-tallet med salg, service og reparasjoner på kjøl- og fryseutstyr og teknisk storkjøkkenutstyr. Dette utviklet seg etter hvert også til salg av teknisk storkjøkkenutstyr. Vi har også utvidet storkjøkkendelen til også å omfatte småutstyr, dette med tanke på å bli totalleverandør av storkjøkkenutstyr, forklarer Westad.

Elnesvågen og Geiranger

Aud Hansen og Lone Westad i utstillingslokalet i Elnesvågen. (Foto: Janne Nakken, Næringsliv Møre og Romsdal)

Firmaet ble etablert i november 1981, og har hovedkontor i Elnesvågen i Fræna kommune. I tillegg har selskapet salgskontor i Geiranger.

Ved årsskiftet 2010/2011 skiftet for øvrig bedriften navn fra Ole Westad & Co til Westad Storkjøkken. Det for å vise tydeligere hva slags virksomhet som bedrives.

16,4 millioner i omsetning i fjor

I dag er det totalt seks heltidsansatte i bedriften.

I 2010 omsatte bedriften for 16,4 millioner kroner – med et resultat før skatt på snaue millionen, en kraftig resultatforbedring fra 2009. Det beste året omsetningsmessig i bedriftens historie er imidlertid 2008, da det ble omsatt for nesten 19 millioner kroner.

Du finner mer informasjon om jubilantbedriften på www.westadstorkjokken.no

Les hele saken i Horeca nummer 8 2011

Bli abonnent på magasinet Horeca her

"
Powered by Labrador CMS