Juletrailer Coca-Cola

Juletraileren på vei sørover

For 12. år på rad skal Coca-Colas Christmas Caravan glede både store og små i Norge. Juleturneen til den populære juletraileren startet i Alta 30. november, og avsluttes i Gjøvik bittelille julaften. 

Publisert

Juletraileren er bl.a. lastet med en mobil juleutstilling, publikumskonkurranser og julemusikk.

Traileren er kjent fra Coca-Colas klassiske julereklame. For veldig mange begynner julen når Christmas Caravan dukker opp i den kjente julereklamen, og høydepunktet er når lastebilen dukker opp på hjemstedet til forventningsfulle innbyggere. Coca-Cola har hvert år siden 1999 sendt juletraileren på turné, og det har blitt en hyggelig tradisjon for mange nordmenn.

Får oppfylt ønsket

- Tradisjonen med juletraileren har blitt svært populær her til lands, og vi får mange henvendelser fra håpefulle forbrukere som håper å se den i reklamefilmen på TV – eller aller helst i virkeligheten. Mange får ønsket sitt oppfylt i år. I tillegg til at vi viser reklamefilmen på TV og kino vil ”Christmas Caravan” stoppe 20 ulike steder i Norge før den parkerer bittelille julaften, sier Vibeke Hansen, kommunikasjonssjef i Coca-Cola Enterprises Norge.

Mobil juleutstilling

Coca-Cola Enterprises Norge har et fullpakket program med juleaktiviteter i år. Juletraileren er lastet med en mobil juleutstilling, publikumskonkurranser, julemusikk og selvfølgelig Coca-Colas egen julenisse som stiller opp på bilder og tar imot julegaveønsker fra store og små. En storskjerm viser en kavalkade av de beste julereklamene til Coca-Cola, inkludert klassikeren ”Holidays are coming”, der juletraileren selv er sentral.

Virtuelt julevindu

Coca-Cola har selvsagt pyntet sitt virtuelle julevindu www.coke.no . Her kan besøkende finne ut når juletraileren kommer til deres hjemsted, de kan sende varme julehilsener og digitale gaver til dem de er glad i – eller laste ned Coca-Cola sin juleapp til mobiltelefonen.

Julereklamer

Se våre julereklamer på Youtube: http://www.youtube.com/cocacolanorge

Her finner du både en klassiske julereklamen ”Holidays are coming” finner der her og årets julereklame ”Snowglobe” som ruller på norsk TV.

Fastfood.no

"
Powered by Labrador CMS