Bergen Brygge folk

Det beste av Bergen

Kjenner du noen som skal til Bergen i sommer? Bergen by the locals er iPhone-appen som guider deg til bergensernes egne byfavoritter.

Publisert

Bergen er en trivelig sommerby. Nå tilbyr Bergens Tidendes journalister hjelp med å finne de beste spisetilbudene.

Til iPhone kan du nå laste ned Bergen by the locals, en guide til bergensopplevelser skrevet av Bergens Tidendes egne medarbeidere og noen gjesteskribenter.

Med andre ord er det her du finner bergensernes beste tips, skriver Bergens Tidende på sin egen nettside (bt.no).

Typisk bergensk

- Denne applikasjonen mener vi har en ekstra verdi utover de andre tilgjengelige turistguidene, fordi den er skrevet av folk som kjenner Bergen, sier produktansvarlig Tor Arne Fanghol.

En av kategoriene heter selvsagt «Typisk bergensk». Her blir du guidet til det som er mest bergensk, slik som fiskekakene til søstrene Hagelin og Fotballpuben.

Perler på en snor

Flere reportere deler sine favorittopplevelser i byen, som ofte ligger utenfor den etablerte turistløypen.

Gode spisesteder, shoppingperler, noe å gjøre når det regner og de mest romantiske steder og opplevelser i Vestlandets hovedstad er noe av det du kan lete deg frem til på enkelt vis.

- Nyt champagne (cava eller prosecco fungerer også) og jordbær i Lysthuset Mon Plaisir i Sandviken mens solen går ned i vest. Dette fungerer også i regnvær. Ta med teppe på kjølige kvelder, deler Hilde Heian under kategorien «Byen for to». Alt ifølge bt.no.

Powered by Labrador CMS